Εικόνες που αποκαλύπτουν το εσωτερικό του VW ID.3 διέρρευσαν και σας τις παρουσιάζουμε.

Το σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη αφής.

O ψηφιακός πίνακας οργάνων στο δεξί μέρος έχει τις επιλογές του κιβωτίου ταχυτήτων.

Τα μπουτόν επάνω στο τιμόνι δε λείπουν.

Οι εικόνες αυτές διέρρευσαν μέσω ενός βίντεο που ανέβηκε στο YouTube.

Η γερμανική φίρμα αναμένεται να αποκαλύψει το ID.3 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Εμφανίστηκε το εσωτερικό του VW ID.3

7.697 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2019)

Εικόνες που αποκαλύπτουν το εσωτερικό του VW ID.3 διέρρευσαν και σας τις παρουσιάζουμε.


Το VW ID.3 τις τελευταίες ώρες φιγουράρει πολύ ψηλά στη λίστα της ειδησεογραφίας του αυτοκινητιστικού τομέα. Έτσι μετά τις εικόνες που αποκαλύπτουν το εξωτερικό μέρος του αμιγώς ηλεκτρικού hatchback ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μέσω διαρροής εικόνες που μας δίνουν μία μικρή γεύση του εσωτερικού.
 
Ξεκινώντας από το ταμπλό του ID.3, μπορούμε να δούμε ότι περιλαμβάνει ένα σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης που συνδυάζεται μεγάλη με οθόνη αφής. Αν και όλα φαίνονται συνηθισμένα κοιτώντας προς τη μεριά του τιμονιού εκεί βλέπουμε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Παρατηρούμε πως ο ψηφιακός πίνακας οργάνων στο δεξί μέρος έχει τις επιλογές του κιβωτίου ταχυτήτων οι οποίες επιλέγονται περιστρέφοντας το διακόπτη που βρίσκεται ακριβώς δεξιά του και φιλοξενεί και την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του χειρόφρενου. Παρατηρούμε επίσης ότι χωρίζεται σε μικρότερες οθόνες οι οποίες δείχνουν άλλες πληροφορίες, όπως πλοήγησης, φόρτισης της μπαταρίας, ταχύτητα κίνησης, αλλά και στοιχεία τα οποία καταγράφουν οι αισθητήρες στην εξωτερική πλευρά.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως οι εικόνες αυτές διέρρευσαν μέσω ενός βίντεο που ανέβηκε στο YouTube, όμως πολύ γρήγορα διαγράφηκε. Όπως και να έχει καταφέραμε και πήραμε μια πρώτη γεύση του τι μας περιμένει από το ηλεκτρικό της VW.
 
Να θυμίσουμε πως η γερμανική φίρμα αναμένεται να αποκαλύψει το ID.3 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το Σεπτέμβριο του 2019.

peugeot
skoda