Tο Devel Sixty «τα βάζει» με μια Mercedes-AMG GT S.

Ένα κτήνος πραγματικό supercar (+vid)

4.957 Επισκέψεις στο άρθρο (15/5/2018)

Aντιμέτωπο με μια Mercedes-AMG GT S ήρθε το κτήνος αυτό με την ονομασία Devel Sixty και όπως μπορείτε να δείτε και στο video, την κατατρόπωσε. Τσέκαρε.

Πόσοι από εσάς θυμούνται το εντυπωσιακό Devel Sixteen των 5.000 ίππων; Mπορεί να μην μοιάζει καθόλου με το προαναφερθέν μοντέλο, ωστόσο το Devel Sixty είναι κάτι που επειγόντως πρέπει να γνωρίσεις.
 
Πρόκειται για ένα πραγματικό θηρίο με 6 τροχούς που μπορεί να κάνει το VelociRaptor 6x6 της Ηennessey και την Mercedes AMG G63 6x6 να μοιάζουν με παιχνίδια για τα μικρά παιδιά. Πώς το καταφέρνει αυτό;  Πέρα από το ατρόμητο παρουσιαστικό του, παίρνει ισχύ από έναν γιγάντιο V8 κινητήρα πετρελαίου 6,75 λίτρων απόδοσης 720 ίππων και 1.000 Νm ροπής, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό, έχει γίνει γνωστό ότι η αυτή είναι η λιγότερο ισχυρή έκδοση του μοντέλου, καθώς υπάρχει και η κορυφαία έκδοση που φτάνει σε ιπποδύναμη τα 1.500 άλογα!

Στο video που θα δείτε παρακάτω, το Devel Sixty «τα βάζει» με μια Mercedes-AMG GT S που παίρνει ισχύ από έναν bi-turbo V8 απόδοσης 510 ίππων και 670 Nm ροπής.

Δείτε τι έγινε.

Toyota
moto