Το εσωτερικό του 
e-up! είναι ευχάριστο και ποιοτικό για τα δεδομένα της μίνι κατηγορίας. Ο πίνακας οργάνων αποτελεί την μοναδική διαφορά του σε σχέση με τα συμβατικά up!, ενώ σε εκείνον αναγράφονται

Το εσωτερικό του e-up! είναι ευχάριστο και ποιοτικό για τα δεδομένα της μίνι κατηγορίας. Ο πίνακας οργάνων αποτελεί την μοναδική διαφορά του σε σχέση με τα συμβατικά up!, ενώ σε εκείνον αναγράφονται και τα εναπομείναντα χιλιόμετρα που έχεις στη διάθεσή σου.

Εβδομάδα 2η

65.263 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2017)

Την εβδομάδα αυτή αποφασίσαμε να φορτίζουμε το e-up! μόνο όταν η αυτονομία του έπεφτε κάτω από τα 40 χλμ. Έτσι χρειάστηκε να συνδεθεί στην πρίζα 4 φορές συνολικά, ενώ κάλυψε αποστάσεις 270 χλμ. περίπου σε αστικές και πάλι συνθήκες. Αυτή την εβδομάδα χρησιμοποιήθηκε και από ανθρώπους που δεν είχαν δει στην πράξη την ηλεκτρική τεχνολογία, με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιο φειδωλοί στην οδήγησή τους, ειδικότερα όταν η αυτονομία μειωνόταν δυσανάλογα σε σχέση με τα χιλιόμετρα που διένυσαν. Το φαινόμενο Range Anxiety (άγχος αυτονομίας) λοιπόν κατέβαλε όλους τους χρήστες του e-up! βάζοντάς τους όμως και μέσω αυτού, στον μαγικό κόσμο των ηλεκτρικών. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Audi