Nissan GTR 1.200 ίππων προς ενοικίαση.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Nissan GTR 1.200 ίππων προς ενοικίαση.

Ενοικιάζεται GTR 1.200 ίππων

10.279 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2017)

Πως θα σας φαινόταν να οδηγούσατε ένα Nissan GTR 1.200 ίππων; Τώρα με μερικά δολάρια (αρκετά), μπορείτε και εσείς να το οδηγήσετε για μια ολόκληρη μέρα.

Μπορεί κατά καιρούς να χουμε δει διάφορα αυτοκίνητα προς ενοικίαση, αλλά το συγκεκριμένο GTR είναι σίγουρα κάτι που δεν βλέπεις συχνά σε αγγελία.

Ο ιδιοκτήτης του ζητά ούτε λίγο ούτε πολύ 764 δολάρια την ημέρα.

Ο ιδιοκτήτης του ζητά ούτε λίγο ούτε πολύ 764 δολάρια την ημέρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Πρόκειται για ένα GTR με 1.200 ίππους στον τροχό, με τον ιδιοκτήτη του να ζητά ούτε λίγο ούτε πολύ 764 δολάρια την ημέρα. Το αυτοκίνητο βρίσκεται στο Colorado  των ΗΠΑ και σύμφωνα με την περιγραφή της αγγελίας, είναι το γρηγορότερο της περιοχής.
 Το μόνο που ζητά ο ιδιοκτήτης είναι οι ενοικιαστές να μην καπνίζουν εντός του οχήματος και να μην μεταφέρουν κατοικίδια ζώα. Επίσης, εάν λόγω καιρικών συνθηκών το αυτοκίνητο λερωθεί, τότε καλό θα ήταν ένα πλύσιμο στο χέρι πριν να επιστραφεί στον ιδιοκτήτη.

Με έξτρα χρέωση 120 δολάρια, το αυτοκίνητο μπορεί να μεταφερθεί είτε στο αεροδρόμιο της πόλης, είτε οπουδήποτε επιθυμεί ο ενοικιαστής για να το παραλάβει.

Εάν λοιπόν μπορείτε να διαθέσετε ένα αντίστοιχο ποσό και βρίσκεστε στην περιοχή, έχετε την ευκαιρία να ζήσετε την σίγουρα μοναδική εμπειρία με ελάχιστους περιορισμούς και πολλές συγκινήσεις. Το ερώτημα είναι, τι μπορεί να πάει στραβά;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto