Το Nissan Juke της δεύτερης γενιάς προετοιμάζεται για να κάνει κάποια στιγμή το επίσημο ντεμπούτο του.

Το πιθανότερο σενάριο θέλει το μοντέλο να παρουσιάζεται εντός του καλοκαιριού.

Εντοπίστηκε στην Ευρώπη το Nissan Juke

5.295 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2019)

Το Nissan Juke της δεύτερης γενιάς προετοιμάζεται για να κάνει κάποια στιγμή το επίσημο ντεμπούτο του, με τους «κατασκόπους» να εντοπίζουν το ιαπωνικό crossover στους ευρωπαϊκούς δρόμους έχοντας πλήρες καμουφλάζ.

Όπως μπορούμε να δούμε από το σουλούπι του αυτοκινήτου, ως γενική εικόνα η εξωτερική σχεδίαση φαίνεται πως έχει δεχτεί επιρροές από τη σημερινή γενιά του Juke. Από κει και πέρα τα φωτιστικά σώματα φαίνεται πως έχουν λάβει τη τεχνολογία LED, ενώ ξεκάθαρα μπορούμε να διακρίνουμε τις χειρολαβές στις πίσω πόρτες που έχουν τοποθετηθεί ψηλά.
 
Επιπλέον σημαντικό είναι να παρατηρήσουμε τους πλαϊνούς καθρέπτες που αυτή τη φορά τοποθετούνται στην πόρτα και όχι πλάι στην κολόνα Α, ενώ από τη στιγμή που μιλάμε για νέα γενιά ανασχεδιασμένοι θα είναι οι προφυλακτήρες. Σε ότι αφορά το εσωτερικό δεν έχουν υπάρξει πληροφορίες, παρόλα αυτά οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει υποστηρίζουν πως η καμπίνα θα εξοπλιστεί με υψηλότερης ποιότητας υλικά.
 
Η νέα γενιά του ιαπωνικού crossover θα είναι έτοιμη το καλοκαίρι του 2019 και θα βασίζεται πάνω στην CMF-B πλατφόρμα της Renault-Nissan, γεγονός που θα του επιτρέψει να υιοθετήσει νέα κινητήρια σύνολα, συμπεριλαμβανομένης πιθανότατα και μια υβριδικής έκδοσης. Συγκεκριμένα, οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο πως το νέο Juke θα εξοπλιστεί με έναν 1.000άρη βενζίνης, έναν 1,5 λτ. diesel και έναν 1.600άρη 190 ίππων. Παρόν λέγεται πως θα είναι και ο 1,33 λίτρων κινητήρας που αναπτύχθηκε μαζί με τη Mercedes-Benz.
 
Τέλος να σημειωθεί πως το πιθανότερο σενάριο θέλει το μοντέλο να παρουσιάζεται εντός του καλοκαιριού.        

NEO TRANSPORTER
test center