Εντοπίστηκε το νέο ηλεκτρικό Abarth 500e
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εντοπίστηκε το νέο ηλεκτρικό Abarth 500e

2.807 Επισκέψεις στο άρθρο (3/5/2022)

Το ηλεκτρικό Abarth 500e εντοπίστηκε σταθμευμένο και μας έδωσε μία καλή οπτική για την εμφάνιση που θα έχει το «καυτό» χωρίς ρύπους hatchback.

Επιβεβαίωσε τον ερχομό του η Abarth

Τον περασμένο μήνα, η Abarth επιβεβαίωσε ότι εργάζεται πάνω σε ένα ηλεκτρικό 500e. Σήμερα ένα δοκιμαστικό μοντέλο έκανε την εμφάνισή του σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες, πραγματοποιώντας με αυτόν τον τρόπο την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, αν και ανεπίσημη!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ένα χαρτί μαρτύρησε την ταυτότητα του μοντέλου

Είναι γεγονός πως με την πρώτη ματιά το δοκιμαστικό μοντέλο φαίνεται να είναι ένα τυπικό Fiat 500e, ωστόσο ένα κολλημένο χαρτί στο πίσω παράθυρο αναγράφει «332 BEV ABARTH M 001» ξεκαθαρίζοντας πως πρόκειται για μοντέλο της Abarth. Πέραν της επιβεβαίωσης από τη μάρκα για την έλευση του μοντέλου, άλλες πληροφορίες δεν έχουν υπάρξει. Θυμίζουμε πως ο επικεφαλής της Abarth, Olivier Francois, ήταν εκείνος που σημείωσε πως το 500e βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη και ότι οι τελικές δοκιμές βρίσκονται σε εξέλιξη, με το αυτοκίνητο να λανσάρεται τον επόμενο χρόνο.

Δεν υπάρχουν ακόμα επίσημα στοιχεία

Σύμφωνα με τη φημολογία που έχει κυκλοφορήσει το Abarth 500e θα μπορεί να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε περίπου 7,0 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα θα ανέρχεται στα 160 χλμ./ώρα. Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι σε φιλολογικό επίπεδο, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό πότε η ιταλική μάρκα θα προχωρήσει στη δημοσίευση επίσημων στοιχείων.

Το «καυτό» 500αράκι της Abarth!
-Βρέθηκε σταθμευμένο σε πάρκινγκ.
-Ένα χαρτί στο παράθυρο μαρτύρησε την ταυτότητα του μοντέλου.
-Παραμένουν άγνωστες οι τελικές προδιαγραφές.
-Στις αγορές τον επόμενο χρόνο.
Τι τιμή πρέπει να έχει για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστικό στις αγορές;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto