• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Στις εικόνες βλέπετε το τρέχον μοντέλο.

Εντός του 2022 το νέο Suzuki Swift

8.263 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/2/2021

Πληροφορίες για τη νέα γενιά του Suzuki Swift έρχονται στο φως της δημοσιότητας, δίνοντας έτσι μία γενική εικόνα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε από το δημοφιλές ιαπωνικό μικρό, όταν μας παρουσιαστεί το καινούργιο μοντέλο


Η Suzuki εξελίσσει τη νέα γενιά του Swift με την οποία καταπιάνονται τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την ασιατική χώρα το ολοκαίνουργιο Swift θα κυκλοφορήσει από τα μέσα του 2022 και σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο θα είναι ωφελημένο από μια σειρά αναβαθμίσεων. Αρχικά, η νέα γενιά του μικρού της Suzuki θα βασιστεί σε μία πρόσφατα αναπτυγμένη πλατφόρμα που θα είναι είτε μια βελτιωμένη έκδοση της τρέχουσας αρχιτεκτονικής του αυτοκινήτου είτε μια ολοκαίνουργια.
 
Από κει και πέρα αναμένονται τουλάχιστον δύο επιλογές κινητήρα. Ένας τετρακύλινδρος 1,2 λίτρων ατμοσφαιρικός και ένας ήπια υβριδικός ίδιας χωρητικότητας που υπόσχεται μεγαλύτερη ισχύ και καλύτερη απόδοση καυσίμου από τον κινητήρα του τρέχοντος μοντέλου. Η Suzuki αναμένεται επίσης να εξοπλίσει το Swift πέμπτης γενιάς με μια σειρά από νέα συστήματα ασφαλείας.
 
Όσον αφορά τις εκδόσεις, στη γκάμα του μοντέλου θα βρίσκεται και το Swift Sport για τους λάτρεις του σπορ στοιχείου. Οι Ιάπωνες αναφέρουν πως θα υπάρξουν αλλαγές στον τρέχοντα τούρμπο τετρακύλινδρο κινητήρα 1,4 λίτρων, ώστε να προσφέρει μεταξύ άλλων περισσότερη ισχύ. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ιαπωνίας το Swift Sport υπολογίζεται πως θα φτάσει το 2023.
 
Τέλος, από οπτική άποψη, το νέο Suzuki Swift θα διατηρήσει την ομοιότητά του με το υπάρχον, όπως και τις αναλογίες που θα είναι παρόμοιες. Ωστόσο, ο σχεδιασμός θα μπορούσε να διαθέτει ελαφρώς περισσότερες καμπύλες, αλλά και νέες αισθητικές λεπτομέρειες που θα το καταστήσουν πιο μοντέρνο.

24 διαθέσιμα άρθρα για SUZUKI  SWIFT

Tags: SUZUKI SWIFT