• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Daimler θεωρεί ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν μικρότερο περιθώριο κέρδους στην αρχή του κύκλου ζωής τους.

Επενδύει στα ηλεκτρικά

Διαβάστηκε από 1475 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/9/2017

Έτοιμη να θυσιάσει κάποια έσοδα ώστε να αυξήσει τις πωλήσεις των ηλεκτρικών της μοντέλων και να κερδίσει περισσότερα μακροπρόθεσμα εμφανίζεται η Mercedes.

 
Η Μercedes-Benz σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδιάζει να εξοικονομήσει περίπου 4.8 δις ευρώ μέσω μείωσης εξόδων έτσι ώστε να χρηματοδοτήσει την ανάπτυξη των νέων ηλεκτρικών μοντέλων της.

Στο περιθώριο της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, ο επικεφαλής Οικονομικών του γερμανικού κολοσσού, κ. Frank Lindenberg δήλωσε ότι η εταιρεία είναι έτοιμη να θυσιάσει κάποια βραχυπρόθεσμα έσοδα για να αυξήσει τις πωλήσεις των ηλεκτρικών της αυτοκινήτων.
Ο ίδιος δήλωσε: «Συνεχίζουμε να στοχεύουμε σε κέρδος 10% αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι αν αυτό φτάσει έστω το 8%»
 
Από το 2025, η μάρκα πιστεύει ότι το 25% των σεντάν, coupe και των επαγγελματικών της αυτοκινήτων θα αποτελείται από αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα ενώ τόνισε ότι περίπου τα ¾ των μελλοντικών της ηλεκτρικών μοντέλων θα αντικαταστήσουν τους κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Η Daimler θεωρεί ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν μικρότερο περιθώριο κέρδους στην αρχή του κύκλου ζωής τους αλλά θεωρεί ότι μακροπρόθεσμα θα γίνουν όσο κερδοφόρα είναι και τα βενζινοκίνητα.
 

Tags: MERCEDES, EQ, DAIMLER
 

MERCEDES - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Υπηρεσίες - Προϊόντα