Η Toyota θα επενδύσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο θα ξεπερνά τα 920 εκατομμύρια ευρώ.

Επενδύει στο RAV4 η Toyota

28.698 Επισκέψεις στο άρθρο (8/5/2018)

Μετά την αποκάλυψη του νέου Toyota RAV4 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, η φίρμα ποντάρει πολλά στο νέο της μοντέλο για το οποίο θα επενδύσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο θα ξεπερνά τα 920 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, η μάρκα έχει επενδύσει το ποσό των 1.1 δισεκατομμυρίων δολαρίων (περίπου 924 εκατομμύρια ευρώ) στα δύο καναδικά εργοστάσια όπου θα κατασκευαστεί το νέο RAV4.
 
Μάλιστα το μεγαλύτερο μέρος αυτής της επένδυσης θα δοθεί για την ανάπτυξη και εξέλιξη του νέου RAV4 Hybrid, η παραγωγή του οποίου θα πραγματοποιηθεί στο εργοστάσιο της Toyota στο Οντάριο του Καναδά για πρώτη φορά. Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια εγκατάσταση είναι αυτή που κατασκευάζει το μη υβριδικό RAV4 από το 2008, ενώ τα μέσα του εξωτερικού σημειώνουν πως ένα κομμάτι του συνολικού ποσού της επένδυσης θα δοθεί και για την αναβάθμιση του αυτοματισμό και κυρίως στο κομμάτι της βαφής και των πλαστικών.
Σε ότι αφορά το πότε θα εισέλθει στις αγορές, το Toyota RAV θα είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ και τον Καναδά στα τέλη του 2018, με τα υβριδικά μοντέλα να ακολουθούν στις αρχές του 2019, ενώ στην Ευρώπη θα φτάσει το πρώτο τρίμηνο του 2019. Τέλος να αναφέρουμε πως υπαρκτές είναι και οι φήμες που κάνουν λόγο ότι ένα πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο είναι πιθανό να προστεθεί στη γκάμα των εκδόσεων.

VW LEASEPRO
test center