Έπεσε η αυλαία για το VW Passat
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έπεσε η αυλαία για το VW Passat

6.542 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2022)

Η Volkswagen σταμάτησε την παραγωγή του Passat σεντάν, ωστόσο θα συνεχίσει να προσφέρει το Passat wagon. H νέα γενιά αναμένεται να έρθει τα επόμενα χρόνια.

Τέλος εποχής για το VW Passat

Την παραγωγή του Passat φαίνεται να έχει σταματήσει η Volkswagen, σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης. Το σκεπτικό πίσω από αυτή την απόφαση της φίρμας είναι πως στην ίδια κατηγορία υπάρχει επίσης το Arteon και πως όσοι επιθυμούν κάτι ακόμη πιο μεγάλους χώρους, θα μπορούν ακόμη να επιλέξουν την wagon έκδοση του Passat που θα συνεχίσει την εμπορική του πορεία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Tέλος η παραγωγή του Passat για Ευρώπη και Αμερική

Από το 2020 κυκλοφορούσαν αρκετές φήμες για το μέλλον του Passat που έλεγαν πως το τέλος της παραγωγής θα έρθει το 2023. Τελικά, η απόφαση αυτή ήρθε έναν χρόνο αργότερα και αφορά τόσο την Ευρώπη, όσο και την Αμερική.

Το επόμενο Passat θα προσφερθεί μόνο σε wagon

H νέα γενιά του Passat πάντως δεν θα αργήσει, αφού η Volkswagen αναμένεται να λανσάρει τον διάδοχό του το 2023 ή το 2024. Σε αντίθεση όμως με τα προηγούμενα χρόνια, το Passat λέγεται πως θα προσφερθεί μόνο σε wagon έκδοση, για πρώτη φορά στην ιστορία του. Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda