Στην εικόνα βλέπετε την Jaguar F-Pace.

Ένα επίσης νέο, άλλα πιο μικρό crossover θα κάνει την εμφάνισή του υπό την ονομασία A ή B-Pace.

Επιβεβαιώθηκε η Jaguar J-Pace και όχι μόνο

1.730 Επισκέψεις στο άρθρο (23/7/2019)

Μία σειρά από νέα μοντέλα ετοιμάζει η Jaguar, με την J-Pace να βρίσκεται μέσα σε αυτά, ωστόσο να μην είναι η μόνη.

Η Jaguar F-Pace αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη για τους ανθρώπους της βρετανικής μάρκας. Οι 23.520 μονάδες στην Ευρώπη και οι 14.752 στις Ηνωμένες Πολιτείες που παρέδωσε το προηγούμενο έτος είναι αριθμός αρκετά μεγαλύτερος από τις πωλήσεις των XE και XF, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Jaguar αποφάσισε να κατασκευάσει μία νέα σειρά από μοντέλα.
 
Αν και η εταιρεία δεν λέει πολλά για τα μελλοντικά της σχέδια, κατά τη διάρκεια μίας εκδήλωσης οι άνθρωποι της μάρκας επιβεβαίωσαν πως η ολοκαίνουργια J-Pace αναμένεται να προστεθεί στη γκάμα των crossover.
 
Η νέα Jaguar J-Pace αναμένεται να μπει απέναντι από μοντέλα όπως η BMW X7 και η Mercedes GLS, όντας βασισμένη στη νέα πλατφόρμα MLA της εταιρείας. Η εν λόγω πλατφόρμα θα κάνει ντεμπούτο μέσω του νέου Land Rover Defender, με τη φίρμα να έχει αποκαλύψει πως μπορεί να φιλοξενήσει συμβατικούς, ήπια-υβριδικούς και plug-in υβριδικούς κινητήρες. Μέσα σε όλα η αρχιτεκτονική μπορεί επίσης να υποστηρίξει πλήρως ηλεκτρικά οχήματα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ένδειξη πως η J-Pace θα πρόκειται για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, αν και τίποτα δεν αποκλείεται.
 
Όπως προαναφέραμε η Jaguar δεν εργάζεται μόνο πάνω στην J-Pace. Ένα επίσης νέο, άλλα πιο μικρό crossover θα κάνει την εμφάνισή του υπό την ονομασία A ή B-Pace. Λίγα είναι γνωστά, όμως θα πρόκειται για ένα πιο οικονομικό και μικρό αυτοκίνητο μπαίνοντας κάτω από την E-Pace στη γκάμα της Jaguar.

NEO TRAFIC
moto