Επικεφαλής Audi: «Η κλιματική αλλαγή προκαλείται από τα ορυκτά καύσιμα»

Επικεφαλής Audi: «Η κλιματική αλλαγή προκαλείται από τα ορυκτά καύσιμα»

1.757 Επισκέψεις στο άρθρο (6/12/2021)

Ξεκάθαρη θέση κατά των ορυκτών καυσίμων πήρε ο επικεφαλής της Audi, την ίδια ώρα που η μάρκα έχει ανακοινώσει τον τερματισμό των κινητήρων καύσης.

Κατά των ορυκτών καυσίμων ο CEO της Audi

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες σε όλο τον κλάδο, άλλες γρηγορότερα και άλλες πιο αργά κινούνται προς τα ηλεκτρικά οχήματα με μπαταρία σε μια προσπάθεια να εξαλείψουν τις επιβλαβείς εκπομπές ρύπων και να βοηθήσουν στην επιβράδυνση της κλιματικής αλλαγής. Μία από αυτές είναι η Audi και μάλιστα σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλό της, Markus Duesmann, αιτία για την κλιματική αλλαγή είναι τα ορυκτά καύσιμα.
 

Πρέπει να σταματήσουν, ανέφερε σε δηλώσεις του

Μιλώντας στην πρόσφατη διάσκεψη για το κλίμα που συνδιοργανώθηκε από τα Speigel και BCG, ο επικεφαλής της γερμανικής μάρκας είπε ξεκάθαρα: «Η κλιματική αλλαγή προκαλείται από τα ορυκτά καύσιμα που εξάγουμε από το έδαφος. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Χρειαζόμαστε μια κοινωνία απαλλαγμένη από αυτά».
 

Εξηλεκτρίζει την γκάμα της  

Φυσικά η Audi έχει φροντίσει νωρίτερα να γνωστοποιήσει τη θέση της αυτή, ανακοινώνοντας το all-in στον ηλεκτρισμό. Συγκεκριμένα η εταιρεία ανακοίνωσε νωρίτερα φέτος, ότι θέλει 20 πλήρως ηλεκτρικά οχήματα στην παγκόσμια γκάμα της μέχρι το 2025, παράλληλα με τα σχέδιά της να τερματίσει την παραγωγή βενζινοκινητήρων έως το 2033. Μάλιστα από το 2026 η εταιρεία σχεδιάζει να λανσάρει μόνο ηλεκτρικά οχήματα οδεύοντας προς αυτή την κατεύθυνση.
 

«Όσο αυξάνονται οι υποδομές φόρτισης θα αυξάνονται και τα ηλεκτρικά» είπε.

Φυσικά, αυτό σημαίνει πως Audi θα τροφοδοτεί τα αυτοκίνητά της με ορυκτά καύσιμα για το άμεσο μέλλον, συμπεριλαμβανομένης της Plug-in υβριδικής τεχνολογίας, η οποία λέει ο Duesmann πως εξομαλύνει την μετάβαση από τους κινητήρες καύσης στα πλήρως ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Σε ότι αφορά τα υβριδικά ο Duesmann τόνισε πως έχουν ακόμα κάποια χρόνια μπροστά τους, ενώ υποστήριξε πως όσο αυξάνονται οι υποδομές φόρτισης τα ηλεκτρικά θα γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή.

Ξεκάθαρη τοποθέτηση από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Audi.
-«Πρέπει να σταματήσουν τα ορυκτά καύσιμα γιατί ευθύνονται για την κλιματική αλλαγή», ανέφερε σε δηλώσεις του.
-«Εξομαλύνουν την μετάβαση προς την ηλεκτροκίνηση τα Plug-in», τόνισε.
-«Όσο αυξάνονται οι υποδομές φόρτισης θα αυξάνονται και τα ηλεκτρικά» είπε.
Εσύ τι γνώμη έχεις;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto