Το ηλεκτρονικό κατάστημα tora-elastika.gr, παρέχει εύκολη αναζήτηση, προσφορές και εκπτώσεις, αλλά και έξτρα εξυπηρέτηση μετά την αγορά, για την επιλογή και απόκτηση των ελαστικών σας.

Επιλογή ελαστικών εύκολα και οικονομικά

3.964 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/1/2017

Στο e-shop του tora-elastika.gr θα βρείτε τα ελαστικά και τις ζάντες που επιθυμείτε για το αυτοκίνητό σας, με όφελος την οικονομία και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση.

 
Η επιχείρηση του κ. Μαγγανάρη Μιχ. Αναστάσιου, ο οποίος δραστηριοποιείτε στο χώρο των ελαστικών από το 2000, εμπορεύεται επώνυμα ελαστικά και ζάντες αυτοκινήτων.

Η Τώρα Ελαστικά διαθέτει μία ευρεία γκάμα ελαστικών και ζαντών αυτοκινήτου των μεγαλύτερων εταιρειών στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα tora-elastika.gr μπορείτε να αναζητήσετε τα καλύτερα ελαστικά αυτοκινήτου με βάση τις διάστασεις του ελαστικού σας (π.χ 195/65/15), την εύκολη αναζήτηση (π.χ 1956515) ή τον κατασκευαστή (π.χ Pirelli, Continental, Goodyear, κτλ), αλλά και να επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές των μεταχειρισμένων ελαστικών.

Για την τοποθέτηση των ελαστικών στο όχημά σας, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στην επιχείρηση ή να διαλέξετε έναν συνεργάτη της στην Αττική για την δωρεάν τοποθέτησή τους. Εκτός Αττικής η αποστολή είναι  δωρεάν σε όλους τους Νομούς της χώρας. Η τοποθέτηση, η ζυγοστάθμηση, οι βαλβίδες και ο Φ.Π.Α συμπεριλαμβάνονται στην τελική τιμή της τετράδας.