Παρελθόν από την ομάδα της Williams είναι και επίσημα ο Paddy Lowe.

Επίσημα τέλος ο Lowe από τη Williams

2.253 Επισκέψεις στο άρθρο (25/6/2019)

Παρελθόν από την ομάδα της Williams είναι και επίσημα ο Paddy Lowe, με τον πρώην πλέον τεχνικό διευθυντή να ανακοινώνει την απόφασή του.

Ο Lowe βρίσκονταν σε άδεια για «προσωπικούς λόγους» από τις 5 Μαρτίου, με την τελευταία του εμφάνιση στη Williams να εντοπίζεται σε δοκιμές της ομάδας στη Βαρκελώνη πριν από την έναρξη της σεζόν. Ωστόσο σήμερα ανακοίνωσε πως θα εγκαταλείψει την ομάδα και θα παραιτηθεί από το διοικητικό συμβούλιο απόφαση που έχει άμεση ισχύ.

«Μετά από μια περίοδο περισυλλογής πήρα την απόφαση να μην επιστρέψω στην εργασία μου στη Williams. Εύχομαι σε όλους τους πρώην συναδέλφους μου το καλύτερο δυνατό και να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που είμαι βέβαιος ότι θα κάνουν. Θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους οπαδούς της Williams που είναι τόσο υποστηρικτικοί», ήταν τα λόγια του Paddy Lowe.
 
Τέλος από τη μεριά της η αναπληρώτρια διευθύντρια της ομάδας Claire Williams πρόσθεσε: «Κατανοούμε και σεβόμαστε την απόφαση που πήρε ο Paddy και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για το μέλλον του».

Μέχρι αυτή τη στιμγή το κενό του Lowe έχει καλυφθεί από τον επικεφαλής αεροδυναμικής Doug McKiernan, ενώ ο συνιδρυτής και πρώην επικεφαλής τεχνικός Patrick Head έχει συμβουλευτικό ρόλο. 

PEIRAIOS LEASING
test center