Επίσημο: Ηλεκτρισμένο το νέο Mazda MX-5

2.878 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2021)

Ηλεκτρισμένη θα είναι η νέα γενιά του Mazda MX-5, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε η ιαπωνική μάρκα!

Αν και ο ηλεκτρισμός στην αυτοκίνηση έχει αρκετούς «εχθρούς» οι οποίοι δεν συμφωνούν με τις αποφάσεις των εταιρειών, εντούτοις εκείνες (αν όχι όλες, οι περισσότερες) καταστρώνουν τα πλάνα τους έχοντας στο μυαλό τους τον εξηλεκτρισμό της γκάμας τους. Το ίδιο ισχύει και για την Mazda, με αποτέλεσμα το MX-5 να μην μπορεί να ξεφύγει από αυτή την κατεύθυνση!

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Έτσι, όπως έγινε επίσημα γνωστό, η νέα γενιά του δημοφιλούς σπορ διθέσιου ιαπωνικού μοντέλου όταν κάνει την εμφάνισή της θα έρθει με κάποια μορφή ηλεκτροκίνησης. Η είδηση έκανε αρχικά την εμφάνισή της σε ιαπωνικά Μέσα για να ακολουθήσει λίγο αργότερα η επιβεβαίωση από τη μάρκα.
 
«Η Mazda επιδιώκει να ηλεκτροδοτήσει το MX-5 (Miata) σε μια προσπάθεια να διαθέτουν όλα τα μοντέλα μια μορφή ηλεκτροκίνησης έως το 2030. Θα εργαστούμε σκληρά για να το κάνουμε ένα ελαφρύ, προσιτό, ανοιχτό διθέσιο σπορ αυτοκίνητο για να καλύψουμε τις ανάγκες πελατών», ήταν η σύντομη ανακοίνωση της εταιρείας σε σχετικά ερωτήματα που έλαβε από ΜΜΕ του εξωτερικού.
 
Μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί η φύση της ηλεκτροδότησης που θα λάβει η νέα γενιά του MX-5, με τη φημολογία ωστόσο να έχει φουντώσει, υποστηρίζοντας πως το νέο μοντέλο θα είναι υβριδικό και όχι αμιγώς ηλεκτρικό, ωστόσο αυτό μένει να φανεί.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
OPEL