Στα πράσα το νέο Golf.

Eπίσημο: Τότε θα δούμε το νέο VW Golf

6.244 Επισκέψεις στο άρθρο (25/4/2019)

Aφού πρώτα ο Stackmann επιβεβαίωσε τα όσα σας είχαμε αναφέρει για τον λόγο της καθυστέρησης της παρουσίασης του νέου Golf, στην συνέχεια αποκάλυψε την ημερομηνία που θα γίνει το λανσάρισμά του. Διαβάστε όλα τα στοιχεία.

Τα όσα σας είχαμε αναφέρει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα σχετικά με την καθυστέρηση της παρουσίασης του νέου Golf επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του το υψηλόβαθμο στέλεχος της VW, κ. Juergen Stackmann.

Υπενθυμίζουμε ότι το αυτοκίνητο έχει ήδη αποκαλυφθεί εδώ και καιρό χωρίς καθόλου καμουφλάζ μέσα από μια σειρά από κατασκοπευτικές φωτογραφίες, πράγμα που αποδεικνύει ότι ήταν κατά μεγάλο ποσοστό έτοιμο για την παρουσίασή του στην φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Τους τελευταίους μήνες ωστόσο άρχισαν να κυκλοφορούν πληροφορίες ότι η παρουσίαση του νέου Golf θα μεταφερόταν στις αρχές της επόμενης χρονιάς εξαιτίας μιας σειράς προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στον πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό που θα φέρει μαζί της η νέα γενιά.
 
Ο Stackmann δήλωσε σχετικά: «Είμαστε μέσα στο χρονοδιάγραμμα για να εξαλείψουμε όλα τα bugs. Δεν έχουμε κρύψει ποτέ πως το λογισμικό που θα έχουν όλα τα μελλοντικά μοντέλα μας αποτελεί για μας πρόκληση. Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε και οι αρμόδιες ομάδες είναι υπό πίεση». O Stackman απέφευγε να αναφερθεί στην ακριβή αιτία του προβλήματος, αλλά μετά από πιέσεις, άφησε να εννοηθεί πως το πρόβλημα αφορά την ικανότητα του Golf να κάνει update το λογισμικό με το οποίο έχει εξοπλιστεί λέγοντας: «εξαιτίας του γεγονότος ότι οι εφαρμογές του συνδέονται στο Διαδίκτυο, πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια στον τομέα της ασφάλειας» ενώ συνέχισε τονίζοντας: «ένας πελάτης μπορεί να θυμώσει εάν το smartphone που έχει δεν δουλεύει αλλά μπορείς εύκολα να το φτιάξεις. Εάν συμβεί το ίδιο στο αυτοκίνητο τότε τα πράγματα είναι σοβαρά, τίθενται σοβαρά ζητήματα ασφαλείας».

Ο Stackmann αποκάλυψε πως το λανσάρισμα της νέας γενιάς στην Γερμανία θα γίνει μέσα στην 9η εβδομάδα του 2020 (δηλ 24/2-1/3), με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες να ακολουθούν λίγο αργότερα. Το γερμανικό Der Spiegel αποκάλυψε μάλιστα πρόσφατα πως η παραγωγή του μοντέλου το 2019 στο εργοστάσιο του Wolfsburg θα περιοριστεί στα 10.000 αυτοκίνητα και δεν θα φτάσει τα 80.000 αυτοκίνητα, όπως προέβλεπε το αρχικό σχέδιο.

Την θέση του ολοκαίνουριου VW Golf στην Έκθεση της Φρανκφούρτης θα πάρει το ηλεκτρικό I.D hatchback, το οποίο και θα γίνει το πρώτο μοντέλο της I.D γκάμας της μάρκας που θα μπει στην γραμμή παραγωγής.
 

Mercedes
moto