Σύμφωνα με την εταιρεία το σκίτσο αυτό περιγράφει τις νέες προθέσεις σχεδιασμού που έχει στο πλάνο της.

Επίσημο σκίτσο δείχνει το νέο Tesla;

6.164 Επισκέψεις στο άρθρο (21/1/2020)

Σκίτσο που εμφανίζει ένα ηλεκτρικό μοντέλο της Tesla έκανε την εμφάνισή του, το οποίο δεν αποκλείεται να αποτελεί τον ανταγωνιστή του Volkswagen ID.3.

Η Tesla έκανε γνωστή την πρόθεσή της να κατασκευάσει ένα νέο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης στην Κίνα, ωστόσο το πιο ενδιαφέρον νέο είναι πως αυτή η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από το σκίτσο το οποίο μπορείτε να δείτε λίγο παραπάνω που ίσως να παίζει το ρόλο της προεπισκόπησης του πρώτου compact αυτοκινήτου της αμερικανικής φίρμας.
 
Σύμφωνα με την εταιρεία το σκίτσο αυτό περιγράφει τις νέες προθέσεις σχεδιασμού που έχει στο πλάνο της, δίνοντας ταυτόχρονα το παράδειγμα σε όλους τους υποψηφίους σχεδιαστές. Ωστόσο ίσως αυτό να είναι κάτι παραπάνω από ένα παράδειγμα, αφού το 2018, ο διευθύνων σύμβουλος της μάρκας Elon Musk, ανακοίνωσε στους μετόχους της εταιρείας ότι η Tesla σε «λιγότερο από πέντε χρόνια» θα κατασκευάσει ένα συμπαγές ηλεκτρικό αυτοκίνητο για να ανταγωνιστεί το Volkswagen Golf.
 
Έτσι από τη στιγμή που τα VW Golf και ID.3 έχουν παρόμοιες διαστάσεις, δεν αποκλείεται το αυτοκίνητο που απεικονίζεται στο σκίτσο να είναι ο ανταγωνιστής που θέλει να ρίξει στην αγορά η Tesla. Αν αυτό επαληθευτεί το νέο Tesla θα τοποθετηθεί κάτω από το Model 3 στη γκάμα της μάρκας.
 
Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του εμπορικού λανσαρίσματος των Model 3 και Model Y στην Κίνα, ο Musk εξέφρασε ρητά την επιθυμία του να σχεδιάσει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην Κίνα, αλλά θα προσφερθεί σε παγκόσμια κλίμακα.

Toyota
moto