Επιστρέφει στους αγώνες ο Kimi Raikkonen

Επιστρέφει στους αγώνες ο Kimi Raikkonen

2.081 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2022)

O Kimi Raikkonen μπορεί να μην οδηγεί πλέον για την Formula 1, θα επιστρέψει όμως στους αγώνες μέσω NASCAR στις 21 Αυγούστου.

Δεν άντεξε μακριά από τα αυτοκίνητα ο Φιλανδός

Ο Kimi Raikkonen μπορεί να σταμάτησε να οδηγεί στο πρωτάθλημα της Formula 1 αλλά ο Φιλανδός δεν μπορούσε να κρατηθεί μακριά από τους αγώνες και το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Έτσι λοιπόν, ο Raikkonen θα φορέσει ξανά την αγωνιστική του στολή λιγότερο από έναν χρόνο μετά την απόσυρσή του από την F1 για να συμμετάσχει στο φετινό NASCAR Cup Series.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με Camaro ZL1 στους αγώνες από τις 21 Αυγούστου

Ο «Iceman» θα συμμετάσχει στον αγώνα με την βοήθεια της Project91, ένα πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει σε διάσημους οδηγούς την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε αγώνες NASCAR. Ο Raikkonen θα γίνει ο πρώτος οδηγός που θα συμμετέχει στο πρόγραμμα, οδηγώντας μια Chevrolet Camaro ZL1 στις 21 Αυγούστου.

Raikkonen: «Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση»

«Δεν σκόπευα να αγωνιστώ ξανά αλλά ο Justin (Justin Marks λέγεται ο ιδρυτής του προγράμματος) ήρθε στο σπίτι μου στην Ελβετία και με έπεισε πόσο ήθελε να φτιάξει μαζί μου ένα σπουδαίο πρόγραμμα. Θα είναι διασκεδαστικό αλλά είναι κάτι που θα το κάνω πολύ σοβαρά. Ξέρω πόσο ανταγωνιστικό είναι το πρωτάθλημα, θα είναι μια μεγάλη πρόκληση» δήλωσε ο Kimi Raikkonen.


Δεν άντεξε μακριά από τα αυτοκίνητα ο Φιλανδός
- Με Camaro ZL1 στα NASCAR
- Ξεκινάει στις 21 Αυγούστου
- Raikkonen: «Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση»
O Kimi πήρε μόνο ένα πρωτάθλημα F1 στην καριέρα του. Μήπως άξιζε να έχει το παλμαρέ του περισσότερα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRAFIC
skoda