Δείτε τις επτά πειραγμένες εκδοχές της Mustang που θα παρουσιάσει φέτος η Ford στην έκθεση SEMA του Λας Βέγκας. Στη φωτογραφία βλέπουμε την Ford Mustang GT Convertible by Speedkore Performance Group.

Ford Mustang Convertible by MAD Industries

Ford Mustang 729 Wide Body TriAthlete by Roush Performance

Ford Mustang Fastback by Tucci Hot Rods

Ford Mustang Fastback by DeBerti Design

Ford Mustang Fastback by Air Design

Ford Mustang Fastback by DRAGG

Επτά Mustang για τη SEMA

3.666 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2017)

Γίνεται έκθεση SEMA χωρίς Ford Mustang; Δε γίνεται! Δείτε, λοιπόν, επτά «παλαβές» μετατροπές του εμβληματικού αμερικάνικου μοντέλου, όπως θα παρουσιαστούν σε λίγες ημέρες στο Λας Βέγκας…

Μεγάλη αίσθηση θέλει να κάνει και φέτος η Ford στην έκθεση SEMA του Λας Βέγκας, όπου θα επιδείξει πάνω από 50 μετατροπές μοντέλων της. Λίγες ημέρες πριν μας είχε παρουσιάσει την τετράδα των «τρελών» Focus ST & RS και τώρα σειρά έχουν επτά πειραγμένες εκδοχές του εμβληματικού μοντέλου της φίρμας, της Mustang.
 
Ford Mustang Convertible by MAD Industries
Αν και έχουμε να κάνουμε με την «MAD Industries», η μετατροπή κάθε άλλο παρά «τρελή» είναι, καθώς έχουμε να κάνουμε με μία «ανοικτή» Mustang με το EcoBoost σύνολο με κάποιες αναβαθμίσεις στην απόδοση από την Ford Performance. Το αυτοκίνητο είναι χαμηλωμένο, πατάει σε coilover ανάρτηση και έχει φρένα της Wilwood. Διαθέτει ένα πράσινο-γκρι μοτίβο, με την «τρέλα» να κρύβεται μάλλον στο εσωτερικό, όπου υπάρχει μία συσκευή λέιζερ που λέγεται AL Priority Quint και έχει να κάνει με την …άμυνα του αυτοκινήτου. Περισσότερα προσεχώς…
 
Ford Mustang 729 Wide Body TriAthlete by Roush Performance
Αντλώντας έμπνευση από την παλιά έκδοση Boss 429 της Mustang, η Roush ασχολήθηκε με την απόδοση του αυτοκινήτου, τοποθετώντας ενεργή εξάτμιση και νέο σύστημα εισαγωγής αέρα. Το scoop στο vintage καπό έρχεται απευθείας από την Boss. Αντίθετα με την «κανονική» Mustang, αυτή διαθέτει αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων. Το φαρδύ body kit είναι εντυπωσιακό, όπως και η πράσινη απόχρωση Grabber Green που φέρνει στο νου τον Hulk.
 
Ford Mustang Fastback by Tucci Hot Rods
Η Mustang της Tucci φτιάχτηκε για να πιάνει τα 200 μίλια/ώρα (322 χλμ./ώρα) για αυτό και ποντάρει πολλά στην αεροδυναμική και στη δημιουργία μεγαλύτερης κάθετης δύναμης. Εξοπλίζεται με το twin-turbo κιτ της Hellion και έχει αναβαθμιστεί στα φρένα και την ανάρτησή της, ενώ διαθέτει ακόμα και αλεξίπτωτο για την επιβράδυνσή της.
   
Ford Mustang GT Convertible by Speedkore Performance Group
Το θέμα της συγκεκριμένης Mustang είναι τα κλαστικά αμερικάνικα roadster, τα οποία φέρνει στο σήμερα με άφθνονα ανθρακονήματα. Στον 5λιτρο V8 κινητήρα έχει τοποθετηθεί υπερτροφοδότηση, ενώ συνεργάζεται με 10άρι αυτόματο κιβώτιο. Η ανάρτηση είναι coilover και στο εσωτερικό υπάρχουν καφέ (Bomber Brown) δερμάτινες επενδύσεις.
 
Ford Mustang Fastback by DeBerti Design
Αυτή είναι μία ακόμα υπερτροφοδοτούμενη Mustang V8 με body kit, αλλά τούτη εδώ διαθέτει για αλλαγή εξάρι μηχανικό κιβώτιο. Το αυτοκίνητο σχεδιάστηκε από τον οδηγό αγώνων Brad DeBerti, ενώ υπάρχουν μικρές αλλαγές στην ανάρτηση.
 
Ford Mustang Fastback by Air Design
Η Mustang της Air Design είναι σίγουρα όμορφη, μα μας μπερδεύει καθώς ενώ στην περιγραφή γίνεται λόγος για το EcoBoost μοτέρ, αυτή διαθέτει σηματάκι «5.0». Δεν ξέρουμε το πώς, αλλά τα αεροδυναμικά μέρη έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την «ανταλλαξιμότητα». Όπως και να έχει, οι άνθρωποι της Air Design οπτικά τουλάχιστον έκαναν καλή δουλειά…
 
Ford Mustang Fastback by DRAGG
Προφανώς έχουμε να κάνουμε με μία Mustang φόρο τιμής στα περιπολικά. Διαθέτει χαμηλά ελατήρια της Ford Performance, τον κινητήρα 2.3 EcoBoost και αναβαθμισμένα συστήματα εξάτμισης και εισαγωγής. Φιλοξενεί και το μήνυμα της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης DRAGG (Drag Racing Against Gangs & Graffiti).

Mercedes
test center