Στην εταιρεία του κ. Μαγγανάρη, θα βρείτε τα ελαστικά Infinity με γραπτή εγγύηση για 1 χρόνο ή 15.000 χλμ, ακόμη και αν η ζημιά προέλθει από υπαιτιότητα του οδηγού.

Μη χάσετε τις προσφορές της εταιρείας στα προϊόντα Infinity Ecosis.

Επώνυμα ελαστικά και ζάντες αυτοκινήτων

11.882 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/7/2016

Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι για να επιλέξει κανείς την Τώρα Ελαστικά, για την επιλογή ελαστικών και ζαντών, μεταξύ των οποίων η οικονομία και η βέλτιστη εξυπηρέτηση.

 
Με εμπειρία πάνω από 15 χρόνια στην εμπορία ελαστικών και ζαντών αυτοκινήτων, η επιχείρηση του κ. Αναστάσιου Μιχ. Μαγγανάρη, προσφέρει κορυφαίες και ολοκληρωμένες λύσεις για την αντικατάσταση ελαστικών και ζαντών. Υπάρχουν δε, σημαντικοί λόγοι για να την προτιμήσετε, όπως οι εξής:
  1. Πραγματικά χαμηλές τιμές. Σεβόμενη τις ιδιαίτερες ανάγκες της εποχής μας, η εταιρεία προσπαθεί με κάθε τρόπο να διατηρεί χαμηλές τις τιμές των προϊόντων της.

  2. Ευκολίες πληρωμής. Σε επιλεγμένα προϊόντα προσφέρεται η δυνατότητα για άτοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες.

  3. Ευρεία παρουσία. Με τα τέσσερα σημεία παρουσίας στην Αττική, διευκολύνεται η προσέλευση σε ένα κατάστημα της εταιρείας, από τον τόπο κατοικίας σας.

  4. Ξεκάθαρες συμφωνίες. Χωρίς επιπλέον χρεώσεις, παίρνετε αυτό που έχετε επιλέξει στην σωστή τιμή.

  5. Πλήρης εκσυγχρονισμός. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας δέχεται παραγγελίες και πληρωμές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, ενώ οι τιμοκατάλογοί της είναι αναρτημένοι στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης και ανανεώνονται με συνέπεια και υπευθυνότητα, διατηρώντας πάντα το δικό σας όφελος.

  6. Κορυφαίες υπηρεσίες after sales. Ακόμη και μετά την τοποθέτηση των ελαστικών η εταιρεία βρίσκεται στη διάθεσή σας και σας περιμένει έπειτα από 15.000 km για να αλλάξετε θέση στα ελαστικά σας, έτσι ώστε να επέλθει ομοιόμορφα η φθορά τους.

  7. Απόλυτη εξυπηρέτηση. Μη διστάσετε να καλέσετε την εταιρεία για να σας λύσει όλες τις απορίες σχετικά με τα ελαστικά και τη σωστή χρήση τους.
Οι τιμοκατάλογοι της Τώρα Ελαστικά περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24% και με κάθε αγορά ελαστικών η τοποθέτηση και ζυγοστάθμισή τους είναι δωρεάν. Για όσους είναι εκτός Αττικής δε, οι αποστολές γίνονται χωρίς χρέωση ως το τοπικό πρακτορείο μεταφορών της περιοχής τους.

Δείτε περισσότερα εδώ

Δείτε με 1 κλικ εδώ: Περισσότερα άρθρα & νέα για τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας