H Citroen διερευνά την ιδέα μιας καυτής έκδοσης του C3, κάνοντας χρήση της τεχνογνωσίας που αποκτάται στο WRC.

H Citroen διερευνά την ιδέα μιας καυτής έκδοσης του C3, κάνοντας χρήση της τεχνογνωσίας που αποκτάται στο WRC.

Έρχεται Citroen C3 GTi;

4.535 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2017)

Φαίνεται πως η Citroen μαγειρεύει μια καυτή έκδοση του νέου C3, η οποία αν και θα προσφέρει γρήγορες επιδόσεις χάρη στους 200+ ίππους της, θα εστιάζει και στην προσφερόμενη άνεση. Δείτε όλες τις πληροφορίες για το ενδεχόμενο Citroen C3 GTi.

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες της γαλλικής εταιρείας, το Citroen C3 GTi θα μπορούσε να αποτελέσει την κορυφαία έκδοση του νέου μικρού μοντέλου, η οποία θα συνεχίσει να εστιάζει στην άνεση, αλλά θα προσφέρει επιδόσεις αντίστοιχες με αυτές του Ford Fiesta ST.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Σε συνέντευξή του στο περιθώριο του Ράλι Μόντε Κάρλο, το αφεντικό του PSA Group, Carlos Tavares, είπε πως η Citroen διερευνά την ιδέα μιας καυτής έκδοσης του C3, κάνοντας χρήση της τεχνογνωσίας που αποκτάται στο WRC.
 
Το παραπάνω επιβεβαιώνει και ο επικεφαλής προϊοντικού σχεδιασμού, Xavier Peugeot, ο οποίος επιμένει πως το οποιοδήποτε C3 GTi ή C3 VTS θα πρέπει να διατηρήσει το σήμα κατατεθέν της Citroen, που είναι η άνεση.
  
Οπότε είναι πιθανό πως το Citroen C3 GTi αν υπάρξει, θα πάρει τα καλύτερα στοιχεία ανταγωνιστικών μοντέλων όπως τα Fiesta ST και Clio RS και θα τα διανθίσει με χαρακτηριστικά όπως τα αναπαυτικά καθίσματα, η πιο άνετη ανάρτηση και η ραφιναρισμένη καμπίνα.
 
Κίνηση το καυτό Citroen C3 αναμένεται να παίρνει από το 1.600άρι turbo σύνολο, το οποίο θα αποδίδει πάνω από 200 ίππους, επιτρέποντας στο γαλλικό μοντέλο να κάνει το 0-100 σε λιγότερο από 7 δλ., αλλά και να έχει τελική ταχύτητα άνω των 225 χλμ./ώρα.
 
Ο θάλαμος επιβατών θα παραμείνει σε μεγάλο βαθμό ανέπαφος, ενώ σπορτίφ πινελιές και χρωματικές προσθήκες αναμένεται να αναβαθμίσουν τη συνολική εικόνα. Μυστήριο παραμένει το αν θα παραμείνουν τα Airbumps στα πλευρικά του οχήματος.
 
Τέλος, με τις Citroen Racing, Peugeot Sport και DS Performance να βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη, είναι προφανές πως το PSA Group έχει μετά από πολύ καιρό τη δυνατότητα να εξερευνήσει τις δυνατότητές του στην κατηγορία των καυτών εκδόσεων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto