• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
5 φωτογραφίες »

Το Arkana ευρωπαϊκών προδιαγραφών στην έκδοση R.S Line.

Έρχεται Ευρώπη το Renault Arkana

4.427 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/9/2020

Την γκάμα των SUV μοντέλων της στην Ευρώπη επεκτείνει η Renault με τον ερχομό του Αrkana, αποκλειστικά με υβριδικές και ήπια υβριδικές επιλογές.

RENAULT: SCENIC. Ήρθε, το Απόλυτο Οικογενειακό!


To Renault Αrkana μετά την Ρωσία και την Νότια Κορέα θα λανσαριστεί και στην Ευρώπη το πρώτο εξάμηνο σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Γάλλοι.

Το Arkana που θα έρθει στην Γηραιά Ήπειρο βασίζεται στην CMF-B πλατφόρμα της μάρκας (όπως και η νοτιοκορεάτικη έκδοση) στην οποία βασίζονται και τα νέα Clio και Captur και όχι στην B0+ πλατφόρμα που χρησιμοποιεί το Arkana για την αγορά της Ρωσίας.

Η παλέτα κινητήριων συνόλων θα αποτελείται από μια υβριδική επιλογή που θα αποτελείται από έναν 1.600άρη κινητήρα βενζίνης και δύο ηλεκτρικά μοτέρ συνολικής ισχύος 140 ίππων. Επίσης, το παρών θα δίνουν δύο ήπια υβριδικές εκδόσεις στα 140 και τα 160 άλογα που θα αποτελούνται από έναν 1.300άρη turbo κινητήρα και μια ηλεκτρική μπαταρία λιθίου 12V.

Πλούσιο σε τεχνολογία θα είναι το εσωτερικό του με τον πίνακα οργάνων να έχει μέγεθος 4,2 ή 7 ή 10 ίντσες ανάλογα το επίπεδο εξοπλισμού ενώ η οθόνη αφής που υποστηρίζει το σύστημα infotainment θα διατίθεται σε μέγεθος 7 ή 9,3 ιντσών

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον σχετικά με την τιμή που θα έχει αφού στην Ρωσία οι τιμές του Arkana ξεκινούν από 1.014.990 ρούβλια, δηλαδή περίπου 14.340 ευρώ.