Στην εικόνα βλέπετε το Hyundai Venue.

Έρχεται Venue N Line, ίσως και έκδοση Ν

2.020 Επισκέψεις στο άρθρο (23/4/2019)

Tο νέο crossover της Hyundai, το Venue είναι ένα από τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον του κοινού στο Auto Show της Νέας Υόρκης και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να απασχολεί, καθώς μία νέα έκδοση θα έρθει σε λίγο διάστημα.

Την είδηση αυτή γνωστοποίησε με δηλώσεις του ο εκτελεστικός διευθυντής της Hyundai της Βόρειας Αμερικής, Brian Smith, ο οποίος μιλώντας στα διεθνή μέσα ενημέρωσης είπε πως το νέο Venue N Line προβλέπεται να κυκλοφορήσει στο εγγύς μέλλον.
 
Το δυσάρεστο της όλης υπόθεσης είναι πως στη νέα του έκδοση το μοντέλο δεν αναμένεται να έχει περισσότερη ισχύ, αλλά το Venue N Line θα έχει ως επί το πλείστον αναβαθμίσεις στο styling, που θα το καθιστούν πιο σπορ και επιθετικό σε σχέση με το απλό Venue. Παρόλα αυτά όταν ο Brian Smith ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για το αν πρόκειται να υπάρξει και μία πιο ισχυρή έκδοση (Ν) του κορεατικού crossover, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο σημειώνοντας λακωνικά «Θα μπορούσε να συμβεί».
 
Μάλιστα ο τομέας των ισχυρών crossover/SUV είναι ένας από αυτούς στους οποίους εργάζονται οι άνθρωποι της μάρκας καθώς το φημολογούμενο Tucson N φέρεται να συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης, έχοντας ισχύς περισσότερη των 340 ίππων. Τέλος φημολογείται πως ένα ακόμα αποκλειστικά Ν μοντέλο βρίσκεται στα πλάνα της Hyundai.         

ELASTIKA 2024
NISSAN