Έρχεται ανασχεδιασμένο το 2024 το CUPRA Tavascan παραγωγής

Έρχεται ανασχεδιασμένο το 2024 το CUPRA Tavascan παραγωγής

2.116 Επισκέψεις στο άρθρο (8/6/2022)

Το ηλεκτρικό Tavascan θα λανσαριστεί εμπορικά το 2024 με ελαφρώς πιο γήινη εμφάνιση αλλά παράλληλα θα προσφέρει καταιγιστικές επιδόσεις χάρη στα δύο του ηλεκτρικά μοτέρ απόδοσης 306 ίππων.

Έτοιμο για το επόμενο βήμα

Το Tavascan concept είναι το τρίτο αυτοκίνητο που παρουσίασε η CUPRA, αλλά σε σύγκριση με το Terramar και UrbanRebel, είναι το μοντέλο πάνω στο οποίο έχουν γίνει οι μικρότερες αλλαγές. Θυμίζουμε πως το Tavascan concept έκανε το ντεμπούτο του το 2019 στην Έκθεση της Φρανκφούρτης.

Αν και το Tavascan παραμένει πολύ φουτουριστικό σχεδιαστικά, η εμφάνισή του είναι πλέον ελαφρώς πιο γήινη, λαμβάνοντας σαφείς επιρροές από το ηλεκτρικό Born που βρίσκεται ήδη στις αντιπροσωπείες της μάρκας. Το μοντέλο θα τοποθετηθεί στην κορυφή της ηλεκτρικής γκάμας της CUPRA και πρόκειται ουσιαστικά για το αδελφάκι του VW ID.4 και του Skoda Enyaq.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Θα αποδίδει 306 άλογα, θα φτάνει τα 450 χιλιόμετρα σε αυτονομία

Αν και δεν έχουν αποκαλυφθεί τα επίσημα χαρακτηριστικά του, το Tavascan παραγωγής πιθανότατα θα τροφοδοτείται από δύο ηλεκτρικά μοτέρ εγκατεστημένα ένα σε κάθε άξονα με την ισχύ τους να φτάνει τους 306 ίππους. Μία μπαταρία 77kWh θα είναι η πηγή ισχύος και μέσω αυτής το μοντέλο θα μπορεί να διανύσει 450 χιλιόμετρα (WLTP), μέχρι να χρειαστεί να φορτιστεί ξανά. 

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw