Έρχεται φρέσκο smart concept στην Έκθεση της Φρανκφούρτης.

Έρχεται φρέσκο smart concept στην Έκθεση της Φρανκφούρτης.

Έρχεται φρέσκο smart concept

36.530 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2017)

Ένα νέο concept μοντέλο αναμένεται να παρουσιάσει η smart σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά. Δείτε περί τίνος πρόκειται.

Λίγο καιρό πριν την έναρξη της Διεθνής Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, σχεδόν όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες ετοιμάζονται να παρουσιάσουν τα νέα τους σχέδια στην κοινότητα της αυτοκίνησης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η smart με την σειρά της ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα νέο concept, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στις 11 Σεπτεμβρίου. Μέχρι αυτήν την ημερομηνία, η smart θα αποκαλύψει σταδιακά περισσότερες λεπτομέρειες με τις φήμες να κάνουν λόγο ότι θα παίρνει ισχύ από ένα ηλεκτρικό μοτέρ τελευταίας τεχνολογίας, παρόμοια με αυτή που θα χρησιμοποιήσει η Mercedes για τα EQ μοντέλα.
 
Επιπλέον, το smart concept αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με συστήματα που θα επιτρέπουν την πλήρως αυτόνομη οδήγηση. Το όραμα πίσω από το concept αυτό είναι να χρησιμοποιείται από πλήθος ανθρώπων και όχι από έναν μόνο χρήστη, ώστε έτσι να μειωθούν τα αυτοκίνητα στους δρόμους.

Όσον αφορά στα σχέδια της Mercedes, φαίνεται να είναι έτοιμη να παρουσιάσει και ένα concept σε hatchback έκδοση κάτω από την ονομασία EQ με σκοπό να ανταγωνιστεί στο μέλλον την BMW i3.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto