Το Volkswagen T-Cross που θα είναι ουσιαστικά ένα Polo SUV εκτιμάται πως θα λανσαριστεί το επόμενο καλοκαίρι και αναμένεται να μοιάζει με το μεγαλύτερο T-Roc (φωτό).

Περιττό είναι ίσως να πούμε πως το μοντέλο, αν και έλκει το όνομά του από το T-Cross Breeze Concept του 2016, δεν πρόκειται να αποκτήσει «ανοικτή» έκδοση. Αυτό που είναι πιθανό να αποκτήσει, όμως, είναι σύστημα 4κίνησης.

Έρχεται μικρό VW T-Cross

6.485 Επισκέψεις στο άρθρο (16/10/2017)

Το νέο T-Roc φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή για την Volkswagen, καθώς οι Γερμανοί σχεδιάζουν για του χρόνου ένα ακόμα μικρότερο SUV, που θα στηρίζεται στο νέο VW Polo και το οποίο φημολογείται πως θα ονομάζεται T- Cross.

Φαίνεται πως το νέο T-Roc δε θα είναι για πολύ το μικρότερο crossover της Volkswagen, η οποία φέρεται να σχεδιάζει ένα ακόμα μικρότερο μοντέλο, πιθανώς με το όνομα «T-Cross», που θα πατάει στην πλατφόρμα του νέου Polo, την MQB A0 που χρησιμοποιεί και το νέο SEAT Arona.
 
Το T-Cross που θα είναι ουσιαστικά ένα Polo SUV εκτιμάται πως θα λανσαριστεί το επόμενο καλοκαίρι και αναμένεται να μοιάζει με το μεγαλύτερο T-Roc. Το μεταξόνιό του λέγεται πως θα είναι στα 2.560 χλστ., λίγο μεγαλύτερο από του Polo (2.548 χλστ.) και μικρότερο από αυτό του T-Roc (2.604 χλστ.).
   
Περιττό είναι ίσως να πούμε πως το μοντέλο, αν και έλκει το όνομά του από το T-Cross Breeze Concept του 2016, δεν πρόκειται να αποκτήσει «ανοικτή» έκδοση. Αυτό που είναι πιθανό να αποκτήσει, όμως, είναι σύστημα 4κίνησης. Τα μηχανικά μέρη θα προέρχονται από το 6ης γενιάς Polo και το Arona.
 
Οπότε μιλάμε για το τρικύλινδρο 1.0 TSI μοτέρ στη βάση της γκάμας, με την ισχυρότερη επιλογή βενζίνης να είναι το σύνολο 1.5 TSI Evo. Όσοι θέλουν diesel, το παρόν θα δώσει ο κινητήρας 1.6 TDI και κάπου εδώ μάλλον θα τελειώνουν και οι επιλογές. Εκτός αν η Volkswagen θέλει να κάνει την έκπληξη με το T-Cross GTI και τον 2.0 TSI κινητήρα…

Toyota
moto