Ένα νέο Defender δημιούργησε το τμήμα Classic της Land Rover.

Σύμφωνα με όσα έχει γνωστοποιήσει η μάρκα το αμάξωμα που έχει ανακατασκευαστεί βασίζεται στο Defender 110 pick-up.

Έρχεται μοναδικό Land Rover Defender

2.545 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2018)

Ένα νέο Defender δημιούργησε το τμήμα Classic της Land Rover, το οποίο ωστόσο δεν έχει κάνει ακόμα την εμφάνισή του, κρατώντας σε αγωνία τους φίλους της μάρκας και όχι μόνο.

Το νέο off-road όχημα που ονομάζεται Selfridges Edition Defender Works V8, δημιουργήθηκε για να γιορτάσει την επαναλειτουργία ενός καταστήματος της μάρκας στο εμπορικό κέντρο Selfridges στην Oxford Street του Λονδίνου και όπως μπορείτε να δείτε από τις εικόνες, συναρμολογείται κομμάτι κομμάτι στον πρώτο όροφο του καταστήματος.
 
Σύμφωνα με όσα έχει γνωστοποιήσει η μάρκα το αμάξωμα που έχει ανακατασκευαστεί βασίζεται στο Defender 110 pick-up, ωστόσο έχει τροποποιηθεί και φέρει μία μαλακή οροφή. Το μοντέλο έχει βαφτεί σε πράσινο χρόνο, ενώ έχει λάβει και διάφορά άλλα χαρακτηριστικά της μάρκας όπως ένα πτυσσόμενο παρμπρίζ.
Στο εσωτερικό του, το Defender χαρακτηρίζεται από μία καφέ (στο χρώμα της σοκολάτας) δερμάτινη ταπετσαρία, ενώ είναι εξοπλισμένο με το νέο σύστημα Infotainment της Jaguar Land Rover Classic, που μεταξύ άλλων του προσφέρει σύνδεση μέσω Bluetooth, αλλά και έναν πλοηγό.
 
Η ισχύς θα παρέχεται από τον V8 ατμοσφαιρικό κινητήρα 5,0 λίτρων, ο οποίος βρέθηκε στο Defender Works V8 που δημιουργήθηκε νωρίτερα αυτό το χρόνο για να γιορτάσει την 70η επέτειο του Land Rover. Τέλος να σημειωθεί πως η ισχύς αποστέλλεται στο σύστημα τετρακίνησης μέσω ενός κιβωτίου ZF οκτώ ταχυτήτων.

Toyota
test center