Ένα μεγαλύτερο και 7θέσιο RX φημολογείται ότι θα παρουσιαστεί μέσα στο χρόνο.

Ένα μεγαλύτερο και 7θέσιο RX φημολογείται ότι θα παρουσιαστεί μέσα στο χρόνο.

Έρχεται νέο 7θέσιο RX

2.562 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2017)

Πληροφορίες ότι θα παρουσιαστεί μια 7θέσια έκδοση του Lexus RX και μάλιστα εντός του έτους, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ξένο τύπο, η Lexus θα παρουσιάσει μέσα στο 2017, ένα νέο, μεγαλύτερο σε διαστάσεις και επταθέσιο RX. Η ίδια η εταιρεία έχει αναφερθεί φειδωλά στην παρουσίαση ενός τέτοιου μοντέλου, εδώ και αρκετό καιρό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί αργότερα μέσα στο 2017, με την έναρξη της εμπορικής διάθεσής του να γίνεται το 2018. Αν τα ρεπορτάζ βγουν αληθινά, θα πρόκειται για ένα μεγαλύτερο σε διαστάσεις και 7θέσιο RX, το οποίο θα ανταγωνιστεί τα πολυτελή SUV όπως τα Volvo XC90, Mercedes GLS και άλλα. Θεωρείται ότι το νέο μοντέλο θα φέρει τους κινητήρες του υπάρχοντος, αλλά δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

Ο ίδιος ο Karlk Schlich της Toyota έχει αναφερθεί σε επέκταση των crossover για τις Toyota και Lexus, λέγοντας τα εξής: «Θα δούμε και άλλα SUV προτού παρουσιαστεί ένα νεό coupe-έτσι πιστεύω.»

Μαζί με το 7θέσιο RX, λέγεται ότι η Lexus ετοιμάζει και ένα μικρότερο SUV, το οποίο είδαμε ως UX Concept, στην έκθεση του Παρισιού το φθινόπωρο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto