Η teaser εικόνα.

Έρχεται νέο CUPRA concept

4.001 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2019)

Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες για το νέο CUPRA concept που θα παρουσιαστεί σε μια εβδομάδα. Διαβάστε τι πρέπει να περιμένουμε.

Στις 22 Φεβρουαρίου 2018, η CUPRA μέσω του Αteca παρουσίασε το πρώτο της μοντέλο μετά την «ανεξαρτητοποίηση» της και σε ακριβώς μια εβδομάδα από τώρα θα γιορτάσει τον πρώτο χρόνο ζωής της αποκαλύπτοντας ένα ολοκαίνουριο SUV concept.

H εικόνα teaser που συνοδεύει την ανακοίνωση της μάρκας δείχνει ένα αυτοκίνητο που υιοθετεί όμοια φωτιστικά σώματα με αυτά τουs SEAT Tarraco, ωστόσο το πίσω του μέρος είναι πιο πλατύ και ταυτόχρονα φαίνεται πως τo αυτοκίνητο έχει αρκετά μικρότερη απόσταση από το έδαφος.
 
Κάποιες πρώτες διαρροές κάνουν λόγο πως το αυτοκίνητο είναι ένα concept που θα δίνει στο κοινό μια πρώτη ιδέα για το τι πρέπει να περιμένει από το πολυαναμενόμενο coupe-SUV με όνομα Terramar. H ίδια η μάρκα έχει στο παρελθόν περιγράψει το μοντέλο ως «το πρώτο όχημα που έχει αναπτυχθεί ειδικά για την CUPRA, με τον CEO, κ. Wayne Griffiths να αναφέρει πως «είναι ένα μοναδικό αυτοκίνητο με ιδιαίτερη σχεδίαση».

Κάτω από το καπό θα βρίσκεται πιθανότατα ο 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας που δίνει ισχύ στο CUPRA Ateca και αποδίδει 300 άλογα ενώ μια δεύτερη επιλογή θα μπορούσε να είναι ο 2λιτρος πετρελαιοκινητήρας του Skoda Kodiaq RS που προσφέρει στο τσέχικο SUV 240 άλογα και 500 Nm ροπής.
 

Toyota
moto