• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πιθανό είναι να έρθει στην παραγωγή ένα νέο μοντέλο Discovery από την Land Rover, σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή σχεδίου της μάρκας Gerry McGovern.

Έρχεται νέο Discovery από την Land Rover;

Διαβάστηκε από 2651 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/8/2017

Πιθανό είναι να έρθει στην παραγωγή ένα νέο μοντέλο Discovery από την Land Rover, σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή σχεδίου της μάρκας Gerry McGovern.

 
Μιλώντας σε διεθνή μέσα ενημέρωσης ο McGovern ανέφερε πως  υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να έρθει στην παραγωγή ένα ακόμα Discovery, καθώς υπάρχουν μόνο δύο μοντέλα, ενώ υποβάθμισε τη πιθανότητα να κατασκευαστεί ένα νέο 7θέσιο Range Rover.  
 
" Για μένα, μια οικογένεια είναι περισσότερη από δύο και έχουμε μόνο δύο οχήματα Discovery, έτσι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, για να γίνουν νέες προσθήκες", ανέφερε ωστόσο συμπλήρωσε πως πριν παρθεί οποιανδήποτε απόφαση θα πρέπει η εταιρεία να εξακριβώσει ποιες είναι οι προτεραιότητές και το ύψος της επένδυσης που απαιτείται.
 
Δεν μπορούμε να ξέρουμε τη μορφή που θα μπορούσε να έχει ένα μελλοντικό Discovery, ωστόσο τα δυο τρέχοντα μοντέλα είναι παραλλαγές της σειράς Range Rover, η οποία αποτελείται από τέσσερα μοντέλα συμπεριλαμβανομένων των Evoque, Velar, Range Rover Sport και Range Rover.    

 

LAND ROVER - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός