Στην εικόνα βλέπουμε το τρέχον μοντέλο.

Έρχεται νέο Fiat 500

3.930 Επισκέψεις στο άρθρο (22/9/2017)

Ένα ολοκαίνουργιο Fiat 500 σχεδιάζεται από την εταιρεία και αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του.

Από τη στιγμή που η ιταλική εταιρεία αποφάσισε να ξαναφέρει στη παραγωγή το θρυλικό Fiat 500, πριν από περίπου δέκα χρόνια το μικρό έχει δεχτεί σημαντικές ενημερώσεις αλλά και ανανεωμένο σχέδιο, ωστόσο η πλατφόρμα έχει φτάσει στο όρια της.
 
Για αυτό το λόγο όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, σχεδιάζεται από την εταιρεία ένα ολοκαίνουργιο 500αράκι, το οποίο θα διαθέτει μία νέα αρχιτεκτονική ενώ ταυτόχρονα θα είναι και τεχνολογικά αναβαθμισμένο.
 
Πρωτότυπα σχέδια δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ωστόσο οι φήμες αναφέρουν πως το νέο μοντέλο θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο, προσφέροντας μεγαλύτερη ευρυχωρία στους επιβάτες, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν πολλές οπτικές βελτιώσεις καθώς στόχος της αυτοκινητοβιομηχανίας είναι να παραμείνουν πιστοί στον σχεδιασμό που έχουν τα σημερινά μοντέλα.
Μία από τις βελτιώσεις λέγεται πως περιλαμβάνει την μετακίνηση των μπροστινών φωτιστικών σωμάτων λίγο χαμηλότερα, καθώς από πάνω τους θα βρίσκονται τα φώτα ημέρας.
 
Από κει και πέρα η νέα πλατφόρμα θα επιτρέψει τη δημιουργία νέων ηλεκτρονικών συστημάτων, ενώ λόγος γίνεται πως ένα ήπιο υβριδικό σύστημα 48 volt θα βελτιώσει την απόδοση του 500 και θα το βοηθήσει να ανταποκριθεί στα επόμενα επίπεδα εκπομπών ρύπων, αντικαθιστώντας  μάλιστα την diesel εκδοχή του.
 
Το παγκόσμιο ντεμπούτο του νέου μοντέλου αναμένεται μέσα στο 2019, ενώ τα πρώτα πρωτότυπα είναι πιθανό να κάνουν τη εμφάνισή τους στις αρχές του 2018.

ELASTIKA 2024
moto