Έντονες νευρώσεις και αιχμηρές γραμμές έχουν επιλέξει για την ανανέωση του Sonata οι άνθρωποι της Hyundai.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έντονες νευρώσεις και αιχμηρές γραμμές έχουν επιλέξει για την ανανέωση του Sonata οι άνθρωποι της Hyundai.

Έρχεται νέο Hyundai Sonata

7.049 Επισκέψεις στο άρθρο (28/2/2017)

Την εμφάνισή τους έκαναν τα πρώτα σκίτσα από το επερχόμενο Hyundai Sonata σε επίσημη σελίδα της Hyundai στο Facebook. Δείτε τώρα με τι κινητήρες θα εξοπλίζεται, αλλά και πότε αναμένεται να το δούμε.

Δεν είναι κρυφό πως το ανανεωμένο Hyundai Sonata βρίσκεται σε στάδιο δοκιμών εξέλιξης, αφού οι φωτογραφικοί φακοί των κατασκόπων έχουν συλλάβει το μοντέλο με καμουφλάζ ουκ ολίγες φορές. Με το νέο Sonata να βρίσκεται λοιπόν προ των πυλών, η κορεάτικη φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα του σκίτσα, δίνοντας μας μια πρώτη γεύση από το πώς θα δείχνει τελικά το μοντέλο.

Στο πίσω μέρος κλέβουν τις εντυπώσεις τα νέα φωτιστικά σώματα και οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Στο πίσω μέρος κλέβουν τις εντυπώσεις τα νέα φωτιστικά σώματα και οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στο πεδίο της σχεδίασης οι άνθρωποι της μάρκας φαίνεται πως έχουν επιλέξει ένα αρκετά πιο επιθετικό ύφος για το μοντέλο τους με αιχμηρές γραμμές και έντονες νευρώσεις στο μεγαλύτερο μέρος του αμαξώματος. Στο εμπρός μέρος ελαφρώς αλλαγμένη παρατηρούμε την εξάγωνη γρίλια, που «φιλοξενεί» το έμβλημα της μάρκας, ενώ εντύπωση προκαλούν και τα ανανεωμένα λεπτής σχεδίασης φωτιστικά σώματα, τα οποία προσδίδουν άγριο «βλέμμα» στο Sonata. Περνώντας στο πίσω μέρος τις εντυπώσεις κλέβουν τα φωτιστικά σώματα, καθώς επίσης και οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης.
 

Όσον αφορά τα μηχανικά σύνολα που θα εξοπλίζουν το επερχόμενο μοντέλο, οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για την ύπαρξη δύο βενζινοκινητήρων χωρητικότητας 1,6 και 2,0 λτ. με απόδοση 186 και 245 ίππων αντίστοιχα. Εν τούτοις έντονη φημολογία έχει σχηματιστεί γύρω από το ενδεχόμενο λανσάρισμα του ανανεωμένου Sonata με τον νέο 2λιτρο turbo βενζινοκινητήρα του i30 N και απόδοση τουλάχιστον 260 ίππων. Στο diesel μόνη λύση αποτελεί ο 1.700άρης turbo κινητήρας απόδοσης 136 ίππων. Οι κινητήρες θα συνδυάζονται είτε με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων της μάρκας, είτε με το διπλού συμπλέκτη 7άρι αυτόματο.

Το λανσάρισμα του ανανεωμένου μοντέλου τέλος, αναμένεται στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου στη Νέα Υόρκη τον Απρίλιο, ενώ περισσότερες πληροφορίες τόσο για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, όσο και για το εμπορικό του ντεμπούτο θα ανακοινωθούν εκείνο το διάστημα. Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν, από την κορεάτικη φίρμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto