• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Από την πρώτη teaser εικόνα που δημοσιοποίησε η Nissan βλέπουμε ότι το νέο Leaf θα εξοπλίζεται με εξελιγμένους LED προβολείς.

Πολλά σχεδιαστικά στοιχεία θα προέλθουν από το IDS Concept.

Έρχεται νέο Nissan Leaf

Διαβάστηκε από 2798 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/5/2017

Η Nissan σκοπεύει να κυκλοφορήσει τη νέα γενιά του Leaf του πιο πετυχημένου, σύμφωνα με δηλώσεις της εταιρείας, ηλεκτρικού μοντέλου. Δείτε την πρώτη εικόνα που είδε το φως της δημοσιότητας.

 
Η Nissan κυκλοφόρησε την πρώτη teaser εικόνα της επόμενης γενιάς Leaf.
 
Το νέο μοντέλο, το οποίο θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος, αναμένεται να βασιστεί στην επιτυχία του προκατόχου του, το οποίο η Nissan ισχυρίζεται ότι είναι το πιο πετυχημένο ηλεκτρικό όχημα στον κόσμο με περισσότερες από 260.000 μονάδες να κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.
 
Η teaser εικόνα δεν αποκαλύπτει πολλά, αλλά δείχνει ότι το αυτοκίνητο θα είναι εξοπλισμένο με εξελιγμένους προβολείς LED που θα δείχνουν σημαντικά ομορφότεροι σε σχέση ό, τι χρησιμοποιείται στο τρέχον μοντέλο.
Λίγα είναι γνωστά για το αυτοκίνητο σε αυτό το σημείο, αλλά προηγούμενες αναφορές δείχνουν ότι το Leaf πιθανότατα θα προσφερθεί με ένα πακέτο μπαταριών ιόντων λιθίου των 40 kWh και 60 kWh. Η τελευταία εκδοχή θα μπορούσε να έχει εμβέλεια μέχρι 547 χλμ. με μία μόνο φόρτιση.
 
Ο διευθύνων σύμβουλος της Renault-Nissan Carlos Ghosn έχει επίσης επιβεβαιώσει ότι το Leaf θα εφοδιάζεται με ένα πακέτο τεχνολογιών ημιαυτόνομης οδήγησης. Το πακέτο αυτό θα ονομάζεται ProPilot και θα επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κινείται αυτόνομα στον αυτοκινητόδρομο.
 
Η Nissan λέει ότι καθ` όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού θα αποκαλύπτονται φωτογραφίες και πληροφορίες σχετικά με το νέο Leaf καθώς θα πλησιάζουμε στην επίσημη παρουσίασή του.

Στην εικόνα βλέπουμε το IDS Concept από το οποίο θα δεχτεί πολλές σχεδιαστικές επιρροές το νέο Leaf.

 
  • St

    μπορείτε να μας πληροφορήσετε για την τιμή πώλησης στην Ελλάδα μας; Αν υπάρχουν τώρα κίνητρα για αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου ή αν ξέρετε κατι ΄για ενδεχόμενα κίνητρα στο άμεσο μέλλον; Γενικά κάντε μια παρουσίαση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων που πωλούνται στην χώρα μας... Επειδή τα υβριδικά δεν έχουν φτηνύνει..

      2