O γερμανικός κολοσσός φαίνεται ότι ετοιμάζει κάτι ξεχωριστό για την αγορά των HΠΑ.

Έρχεται νέο VW crossover;

2.356 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2017)

H Volkswagen φαίνεται πως ετοιμάζει ένα νέο crossover μοντέλο, λίγο μεγαλύτερο από το T-Roc, μόνο για συγκεκριμένες αγορές. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Η VW έχει λανσάρει μια σειρά από νέα SUV και crossover αλλά φαίνεται ότι κάποια από αυτά (όπως το T-Roc) δεν θα διατεθούν για την Bόρεια Αμερική. Ωστόσο, ο γερμανικός κολοσσός φαίνεται ότι ετοιμάζει κάτι ξεχωριστό για  την αγορά των HΠΑ.

Ο επικεφαλής Ανάπτυξης της μάρκας, Dr. Frank Welsh αποκάλυψε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης ότι η Αμερική θα λάβει ένα νέο compact crossover που θα τοποθετηθεί κάτω από το Touareg, το Tiguan και το Atlas. O ίδιος δήλωσε: «Tσεκάρουμε αν είναι εφικτό να λανσάρουμε ένα μοντέλο που θα πάρει θέση ανάμεσα στο T-Roc και το Tiguan. Θα χρησιμοποιεί και αυτό την MQB πλατφόρμα και θα λανσαριστεί αρχικά στην Κίνα.»
 
Διαρροές αναφέρουν ότι θα πρόκειται για ένα εντελώς νέο μοντέλο, άρα δεν θα πρόκειται ούτε για το I.D Crozz που παρουσίασε η VW στην Έκθεση της Φρανκφούρτης. Τέλος, λέγεται ότι θα λάβει τόσο βενζινοκίνητα όσο και plug-in μηχανικά σύνολα.

Mercedes
moto