Έρχεται πιο «αλήτικη» Rolls-Royce Ghost
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έρχεται πιο «αλήτικη» Rolls-Royce Ghost

2.940 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2021)

Το βρετανικό πολυτελές brand εισάγει άλλη μία έκδοση του γνωστού της μοντέλου Ghost, με το όνομα Black Badge, η οποία θα παρουσιαστεί στις 28 Οκτωβρίου, συνδυάζοντας την πολυτέλεια με πιο άγριες διαθέσεις.

Μια πιο «σκοτεινή» Ghost

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η εταιρία έχει ανακοινώσει λίγες λεπτομέρειες σχετικά με την καινούργια έκδοση αυξάνοντας έτσι το ενδιαφέρον. Από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει προς το παρόν, φαίνεται μια πιο «σκοτεινή» Rolls-Royce Ghost, με το μαύρο χρώμα να κυριαρχεί και τις πλούσιες carbon λεπτομέρειες να διακοσμούν το εξωτερικό και εσωτερικό μοντέλου.

Πρωταγωνιστής σε διαφημιστικό βίντεο –κινούμενα σχέδια

Επιπλέον η Rolls-Royce Ghost πρωταγωνιστεί σε ένα διαφημιστικό βίντεο-κινούμενο σχέδιο της βρετανικής πολυτελής εταιρίας, το οποίο έγινε κατόπιν συνεργασίας με τον εικονογράφο Mason London. Η Black Badge δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει την εμφάνιση της στην γκάμα της εταιρίας καθώς οι Cullinan, Dawn και Wraith έχει υιοθετήσει προηγούμενος μια τέτοια έκδοση.

Πάνω από 571 ίππους και 850 Nm ροπής με 6.750 κυβικά

Το τοπίο παραμένει θολό ακόμα σχετικά με τις επιδόσεις της. Αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι πως η τωρινή Ghost αποδίδει 571 ίππους και 850 Nm ροπής από έναν V12 κινητήρα των 6,75 λίτρων. Καταφέρνει να φτάσει τα 100 χιλιόμετρα από στάση σε περίπου 4,6 δευτερόλεπτα και μία ηλεκτρονικά περιορισμένη τελική των 250 χλμ./ώρα. Βέβαια αν πάρουμε παράδειγμα την Cullinan Black Badge, ο κινητήρας δέχτηκε μια ουσιαστική βελτίωση της τάξης των 29 ίππων και 50 Nm ροπής.

Δεν σταματούν στον κινητήρα οι βελτιώσεις

Οι αλλαγές όμως δεν θα αφορούν μόνο το κομμάτι του κινητήρα καθώς θα περιλαμβάνει και πιο σπορ αναρτήσεις και δυνατότερα φρένα. Αναβάθμιση στο κιβώτιο ταχυτήτων και ένα πιο σπορ σύστημα εξάτμισης θα συνοδεύουν τις παραπάνω βελτιώσεις, βλέποντας την Ghost με άλλο μάτι.

Έχουν αλλάξει οι εποχές που σου φαίνεται και εσένα περίεργο να βλέπεις ακόμα κινητήρα με 6.750 κυβικά;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
Audi