Teaser για τον ερχομό του μοντέλου.

Έρχεται στην Ευρώπη το Ford Bronco;

4.068 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2019)

Το, πολυαναμενόμενο στις ΗΠΑ, Ford Bronco ίσως πάρει διαβατήριο για την Ευρώπη για το 2021.

Όταν πριν από μερικούς μήνες η Ford ανακοίνωσε δημόσια τα κέρδη της για το δεύτερο τρίμηνο του 2019, μια εικόνα αποκάλυψε την προϊοντική πολιτική που θα ακολουθήσει η φίρμα για το 2020. Σε αυτή την εικόνα δεν υπήρχε κάποια ένδειξη ότι το Bronco θα έρθει στην Ευρώπη, όμως οι τελευταίες πληροφορίες από τις ΗΠΑ κάνουν λόγο πως η Ford κατοχύρωσε την ονομασία αυτή στο Ευρωπαϊκό Γραφείο Πνευματικών δικαιωμάτων για χρήση σε «οχήματα εδάφους, επιβατικά, pick-up και SUV».

Αν και, όπως είπαμε, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι η Ford θα φέρει στην Ευρώπη το Bronco, οι ειδικοί σημειώνουν πως το πλάνο που έδειξε η Ford αφορούσε μόνο το 2020, κάτι που σημαίνει πως ίσως το μοντέλο είναι προγραμματισμένο να «πάρει διαβατήριο» για την Γηραιά Ήπειρο κάποια στιγμή από το 2021 και έπειτα.

Το Ford Βronco έχει «χτίσει» καλό όνομα στην αγορά των ΗΠΑ ως ένα «σκληροτράχηλο» SUV με μεγάλες οff-road δυνατότητες. Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα γενιά πρέπει να αναμένονται σύντομα αφού το επίσημο ντεμπούτο του λέγεται πως θα γίνει την άνοιξη του 2020, λίγο πριν το ντεμπούτο του Detroit Motor Show.

Aπό όσα έχουν γίνει γνωστά, το επερχόμενο Ford Bronco θα εξοπλιστεί με 4κύλινδρο κινητήρα 2,3 λίτρων. Το εν λόγω μοτέρ στο Ranger pick-up της Ford προσφέρει 273 ίππους και 420 Nm ροπής και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10 σχέσεων και τετρακίνηση. Από κει και πέρα η Ford σκοπεύει να δώσει είτε ως στάνταρ είτε ως προαιρετικά αρκετά off-road εξαρτήματα στο νέο της μοντέλο, ενώ εκτός από το προαναφερόμενο κιβώτιο υπάρχουν φήμες και για την ύπαρξη ενός χειροκίνητου επτά σχέσεων. Παράλληλα λέγεται πως αργότερα θα υπάρξει και μία υβριδική έκδοση που πιθανότατα θα μπει απέναντι από το υβριδικό Jeep Wrangler που είναι προγραμματισμένο για το 2020.

VW LEASEPRO
test center