Έρχεται το 2023 το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό Jeep

14.899 Επισκέψεις στο άρθρο (4/8/2021)

Το πρώτο εξάμηνο του 2023 θα δούμε το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο της Jeep που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι μια off-road κατασκευή. Δείτε τι μαθαίνουμε.

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που ήθελαν την Stellantis να επενδύει σε οχήματα με χαμηλούς ρύπους, με 21 νέα μοντέλα μέσα στην επόμενη 2ετία και τη συνολική επένδυση να ξεπερνά τα 35 δις δολάρια μέχρι το 2025.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Η Jeep λοιπόν επιβεβαίωσε την έλευση του πρώτου πλήρως ηλεκτρικού μοντέλου της στις αρχές του 2023 χωρίς να ξεκαθαρίζει όμως για ποιο μοντέλο της πρόκειται. Παρόλα αυτά πρόσφατα είδαμε ένα ηλεκτρικό concept του Wrangler, οπότε το μυαλό όλων κινείται προς τα εκεί.

Και μπορεί να έχουμε ήδη εξηλεκτρισμένα μοντέλα από τη φίρμα όπως τα Renegade, Wrangler & Compass 4xe, με plug-in υβριδικά σύνολα, όμως η αγαπημένη off-road φίρμα ετοιμάζει plug-in εκδόσεις και για τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας της. Άλλωστε στόχος είναι το 70% των μοντέλων της μέχρι το 2025 να κινούνται από εξηλεκτρισμένα σύνολα.

Άλλωστε, σύμφωνα με τον CEO του Stellantis, Carlos Tavares, ο υπερόμιλος ετοιμάζει «δυναμικό comeback για την Jeep, με νέα μοντέλα και νέες καινοτόμες τεχνολογίες», ενώ περισσότερα θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες.

Τέλος, σε αντίστοιχη, εξηλεκτρισμένη τροχιά θα κινηθεί και η Dogde, η έτερη φίρμα του ομίλου με αμερικάνικες ρίζες, ενώ για την αγαπημένη Ιταλίδα, Alfa Romeo, το πρώτο plug-in μοντέλο αναμένεται την επόμενη χρονιά, με την Fiat να επιμένει για την ώρα παραδοσιακά, με σύνολα εσωτερικής καύσης ή mild hybrid.
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda