Το νέο concept αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου που θα γίνει στο Λος Αντζελες των ΗΠΑ.

Έρχεται το Audi e-tron GT

2.101 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2018)

Δεν έχει πολλές ημέρες που η Audi έκανε την επίσημη αποκάλυψη του νέου της ηλεκτρικού SUV e-tron, ωστόσο όπως φαίνεται το μοντέλο αυτό δεν είναι το μόνο πάνω στο οποίο εργάζονταν τόσο καιρό οι άνθρωποι της γερμανικής φίρμας, μιας και το επόμενο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο δεν αργεί.

Μάλιστα όπως όλα δείχνουν αυτό θα είναι ένα πρωτότυπο του Audi e-tron GT, με την Audi να αποσκοπεί να ανοίξει τη γκάμα της στα χωρίς ρύπους μοντέλα της.
 
Το νέο concept αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου που θα γίνει στο Λος Αντζελες των ΗΠΑ και θα αποτελεί εάν μικρό μέρος των μακροπρόθεσμων πλάνων της εταιρείας, η οποία έχει θέσει ως στόχο να λανσάρει έως το 2025 συνολικά 12 «πράσινα» αυτοκίνητα.
Πολλές πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές για το Audi e-tron GT, ωστόσο όταν αυτό κάποια στιγμή έρθει στην παραγωγή θα μπει απέναντι από το Tesla Model S. Από κει και πέρα το αυτοκίνητο θα βασιστεί σε μία νέα πλατφόρμα που θα αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Porsche και θα στηρίξει κάποια από τα ηλεκτρικά μοντέλα της γερμανικής φίρμας, αλλά και άλλα του VW Group.
 
Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να υπάρξουν το προσεχές διάστημα οπότε μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr.

Mercedes
moto