Ψηφιακή εικόνα για το πως θα μπορούσε να μοιάζει ο αντικαταστάστης του ΕcoSport.

Ψηφιακή εικόνα για το πως θα μπορούσε να μοιάζει ο αντικαταστάστης του ΕcoSport.

Έρχεται το Fiesta SUV

7.189 Επισκέψεις στο άρθρο (8/1/2019)

Την επίθεσή της στην κατηφορία των μικρών crossover/SUV ετοιμάζει η Ford φέρνοντας το Fiesta SUV. Ιδού οι πρώτες πληροφορίες.

Τη νέα της πρόταση για την κατηγορία των μικρών crossover ετοιμάζει η Ford. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τελευταίες πληροφορίες, η εταιρεία συνεχίζει τις δοκιμές πάνω στην SUV έκδοση του νέου Fiesta, που λέγεται πως θα αντικαταστήσει σε λίγα χρόνια το EcoSport με σκοπό να ανταγωνιστήσει μοντέλα, όπως το SEAT Arona και το Kia Stonic.

H Ford ελπίζει πως έτσι θα εκμεταλλευτεί το καλό όνομα του Fiesta σε μία από τις σημαντικότερες κατηγορίες, δίνοντας έμφαση στην άνεση των επιβατών, τον μεγάλο χώρο αποσκευών και την καλή οδική συμπεριφορά.
 
Πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την παλέτα των μηχανικών συνόλων δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί. Οι πρώτες διαρροές κάνουν πάντως λόγο πως το παρών θα δώσει ο πολυβραβευμένος 3κύλινδρος 1.000άρης ΕcoBoost σε μια σειρά από εκδόσεις, ένας 1.500άρης turbodiesel αλλά και ο ατμοσφαιρικός 1,1 λίτρων του Fiesta σε συνεργασία με 8τάχυτο μηχανικό ή 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Τέλος, πιθανή θεωρείται η προσθήκη συστήματος τετρακίνησης μόνο με τον 1,5 λίτρων EcoBlue.

H Fiesta SUV θα προσφέρεται με πολλά επίπεδα εξοπλισμού, ωστόσο περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές σε λίγο καιρό.

Mercedes
test center