Υψηλές προσδοκίες από τη Ford για το Fiesta Active στην Ευρώπη

Υψηλές προσδοκίες από τη Ford για το Fiesta Active στην Ευρώπη

Έρχεται το Fiesta «crossover»

6.315 Επισκέψεις στο άρθρο (1/12/2016)

Η νέα πιο «σκληρή» έκδοση του Fiesta, το Fiesta Active, αναμένεται να κυκλοφορήσει σε κανονικούς ρυθμούς στην Ευρώπη, με τη Ford να αναμένει μεγάλη ζήτηση.

Το Fiesta Active ξεχωρίζει με τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά, τις έξτρα χρωμιωμένες «ποδιές», τις ράγες οροφής και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και φιλοδοξεί να αποτελέσει την πιο «περιπετειώδη» έκδοση του νέου Fiesta, η οποία και θα προσελκύσει καταναλωτές από την κατηγορία των SUV και των crossovers.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το γεγονός επιβεβαίωσε ο επικεφαλής ανάπτυξης προϊόντων της Ford στην Ευρώπη, Joe Bakaj, υποστηρίζοντας ότι οι άνθρωποι αγοράζουν crossovers και SUV, κυρίως επειδή τους αρέσει ο σχεδιασμός τους και άρα η αυτοκινητοβιομηχανία πρέπει να ανταποκριθεί στη ζήτηση της αγοράς. «Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι για πολλούς ανθρώπους η ιδέα ενός κομψού Fiesta συμπίπτει με τον crossover σχεδιασμό». 
Μέχρι τώρα πάντως, έχουμε συνηθίσει τo στυλ των crossover να είναι πιο δημοφιλής στα μεγαλύτερα οχήματα, αλλά υπάρχουν πάντα και παραδείγματα όπως το Rover 25 Streetwise και το Citroen C3 XTR.
 
Η Ford μάλιστα, άφησε να εννοηθεί ότι εκδόσεις τύπου Active, θα έχουν πιθανότατα σύντομα και το Focus, αλλά και το Mondeo, στοχεύοντας όπως και το Fiesta Active στην ευρωπαϊκή αγορά.
 
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto