Το νέο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης με το οποίο θα εξοπλίσει τα μελλοντικά της μοντέλα, αναμένεται να παρουσιάσει η Audi στην επερχόμενη έκθεση Consumer Electronics Show (CES).

Έρχεται το νέο infotainment της Audi

1.949 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2018)

Το νέο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης με το οποίο θα εξοπλίσει τα μελλοντικά της μοντέλα, αναμένεται να παρουσιάσει η Audi στην επερχόμενη έκθεση Consumer Electronics Show (CES), ωστόσο αυτό δεν θα είναι το μοναδικό.

Η γερμανική εταιρεία δηλώνει ότι στο μέλλον, λόγω της αύξησης των αυτόνομων οχημάτων, οι οδηγοί θα έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο τη στιγμή που θα βρίσκονται εντός του αυτοκινήτου και για αυτό το λόγω έχει κατασκευάσει ένα κινητό σύστημα κινηματογράφου το οποίο αναφέρεται ως «mobile movie theatre».
 
Μέσω του νέου συστήματος η Audi υποστηρίζει πως οι επιβάτες του αυτοκινήτου θα μπορούν να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους, καθώς θα τους επιτρέψει να απολαμβάνουν ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα μέσω streaming, τη στιγμή που το αυτόνομο αυτοκίνητο θα τους οδηγεί στο προορισμό τους.
Προς το παρόν, η τεχνολογία λειτουργεί μόνο όταν το όχημα είναι ακίνητο. Ωστόσο, η Audi θα αποκαλύψει και την επόμενη γενιά του συστήματος, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για χρήση ακόμα και όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται εν κινήσει.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως τόσο το νέο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, όσο και το «mobile movie theatre» θα είναι προσαρμοσμένα στο εσωτερικό του νέου ηλεκτρικού SUV της γερμανικής φίρμας e-tron.

peugeot
NISSAN