Tο Αteca παίρνει ισχύ από έναν 2λιτρο TSI κινητήρα 300 ίππων και 400 Νm ροπής.

Έρχονται 7 νέα CUPRA

1.854 Επισκέψεις στο άρθρο (19/11/2018)

Την άμεση επέκταση της γκάμας της σχεδιάζει η CUPRA. Δείτε ποια είναι τα επόμενα μοντέλα που λανσαριστούν κάτω από το έμβλημά της.

H CUPRA μπορεί μόλις πρόσφατα να ανεξαρτητοποιήθηκε και επίσημα από την SEAT, ωστόσο έχει ήδη καταστρώσει τα σχέδια της για την επέκταση της γκάμας μοντέλων της.

Στις δηλώσεις του σε διεθνή μέσα στο περιθώριο της αποκάλυψης του νέου CUPRA Ateca, ο επικεφαλής Στρατηγικής της μάρκας, κ. Antonio Labate αποκάλυψε πως η μάρκα δεν θα κατασκευάσει μόνο μια CUPRA έκδοση για κάθε μοντέλο της SEAT, αλλά θα λανσάρει ανά διαστήματα και μια σειρά από εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής για τα μοντέλα αυτά.
 
Μέχρι στιγμής, η γκάμα της CUPRA αποτελείται από δύο μοντέλα, το Αteca που παίρνει ισχύ από έναν 2λιτρο TSI κινητήρα 300 ίππων και 400 Νm ροπής σε συνδυασμό με το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και το σύστημα τετρακίνησης της μάρκας και το ηλεκτρικό αγωνιστικό e-Racer, του οποίου η ιπποδύναμη μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 680 άλογα.

Το επόμενο CUPRA, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα αφορά την έκδοση επιδόσεων του Leon hatchback ενώ αργότερα θα λανσαριστούν τα CUPRA Tarraco και Arona, πιθανώς με τον ίδιο 2λιτρο TSI.

AUTOFIT PASXA
4green