Νέα μοντέλα σε δημοφιλείς κατηγορίες και με περιθώριο κέρδους ετοιμάζει η SEAT για το μέλλον.

Νέα μοντέλα σε δημοφιλείς κατηγορίες και με περιθώριο κέρδους ετοιμάζει η SEAT για το μέλλον.

Έρχονται νέα SEAT

5.319 Επισκέψεις στο άρθρο (3/11/2015)

H SEAT έχει πλάνο δράσης για τα επόμενα χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι το 2025. Ας δούμε τι προβλέπει αυτό.

Όπως όλες οι μεγάλες μάρκες αυτοκινήτου έτσι και η SEAT έχει το δικό της πλάνο δράσης, με το οποίο πορεύεται και προσδοκά στην επιτυχία. 
Εμείς, έχουμε τις πληροφορίες από το χρονοδιάγραμμα που έχουν εκπονήσει οι υπεύθυνοι της ισπανικής μάρκας, το οποίο αφορά τις δράσεις της μέχρι το 2025. Και όταν λέμε δράσεις, εννοούμε τα νέα τους μοντέλα τα οποία θα παρουσιαστούν μέχρι τότε. 
Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας, η SEAT ετοιμάζει τέσσερα νέα μοντέλα για την επόμενη διετία. Μοντέλα τα οποία θα τοποθετούνται προϊοντικά σε δημοφιλείς και ανερχόμενες εμπορικά κατηγορίες. Η αρχή θα γίνει με ένα μικρό crossover το οποίο θα είναι έτοιμο έως το 2016.
Εκτός όμως από τα νέα μοντέλα η SEAT θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στις οικονομίες κλίμακας, καθώς θέλει να περιορίσει το κόστος παραγωγής. Σύμφωνα μάλιστα με εκτιμήσεις στελεχών της αναμένεται να περιορίσει τα ετήσια έξοδά της κατά 100 εκατομμύρια ευρώ.
Μάλιστα ο πρόεδρος της SEAT Dr. Francisco Javier García Sanz δήλωσε "τώρα είναι η ώρα να επιτεθούμε. Παρά τα τελευταία γεγονότα, έχουμε την πλήρη στήριξη του ομίλου VW ο οποίος πιστεύει στα μελλοντικά μας πλάνα. Τα νέα μας μοντέλα θα είναι έτοιμα τα επόμενα χρόνια και θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά".
Mercedes
moto