Το νέο Toyota Yaris έχει λίγες ώρες που έκανε επίσημα την εμφάνισή του.

Έρχονται πολλά «καυτά» Toyota Yaris

5.243 Επισκέψεις στο άρθρο (17/10/2019)

Το νέο Toyota Yaris έχει λίγες ώρες που έκανε επίσημα την εμφάνισή του, ωστόσο τα νέα που έρχονται είναι ακόμα καλύτερα, καθώς η μάρκα σχεδιάζει να φέρει όχι μία αλλά περισσότερες «καυτές» εκδόσεις του νέου της μικρού!


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Toyota εργάζεται ήδη πάνω στην κατασκευή πολλών ισχυρών εκδόσεων του νέου Yaris, σε μία προσπάθεια για να συνδέσει ακόμα περισσότερo τα πολιτικά αυτοκίνητα με τα αγωνιστικά και στην προκειμένη περίπτωση αυτά του WRC. Η ιαπωνική φίρμα είχε ξεκινήσει αυτή τη προσπάθεια από το προηγούμενο μοντέλο και την περιορισμένη έκδοση GRMN, αλλά και την GR Sport, αλλά όπως φαίνεται αυτό ήταν μόνο η αρχή.
 
Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Toyota Europe, Matt Harrison αποκάλυψε σε μια εκδήλωση για το νέο Yaris ότι το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί στο WRC, επεκτείνοντας παράλληλα τη συμμετοχή της μάρκας στη Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι πέρα ​​από το 2020. Μάλιστα μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου σημείωσε πως η εταιρεία έπρεπε να εργαστεί σκληρότερα για να συνδέσει τα σπορ αυτοκίνητα με τους λάτρεις των αγώνων που σκέφτονται να προβούν στην αγορά κάποιου από αυτά.
 
«Με το GRMN προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μεγαλύτερη σύνδεση με το ράλι», δήλωσε αρχικά ο Harrison και συνέχισε «Ήταν ενδιαφέρουσα εργασία. Μάθαμε πολλά και έδειξε σαφή ζήτηση από μία νέα κατηγορία πελατών και όχι τους παραδοσιακούς που ενδιαφέρονται για το Yaris. Η στρατηγική είναι ότι θα υπάρχουν προϊόντα GR που θα είναι δυναμικά και διαφορετικά μεταξύ τους αλλά με περισσότερη δύναμη. Παράλληλά θα υπάρχουν και οι εκδόσεις GR Sport που θα αποτελούν οικονομικότερες επιλογές ως καθημερινά αυτοκίνητα».
 
Τέλος αν πιστεύετε πως θα αργήσουμε να δούμε το πρώτο «καυτό» Yaris, ο Harrison δε φάνηκε να συμφωνεί με κάτι τέτοιο. Αυτό τουλάχιστον ανέφερε στην απάντηση του: «Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πάρα πολύ για να σας δείξουμε κάποιες σκέψεις για το Gazoo. Θα είναι εδώ μέσα στους επόμενους μήνες».     

Toyota
moto