Εσένα τι σου τη «σπάει» πιο πολύ στα ηλεκτρικά;

Εσένα τι σου τη «σπάει» πιο πολύ στα ηλεκτρικά;

6.005 Επισκέψεις στο άρθρο (3/11/2022)

Είσαι από αυτούς που στο άκουσμα για ηλεκτρικά γυρνάς με ενδιαφέρον να ακούσεις; Ή από αυτούς που δεν θέλουν με τίποτα να ακούνε για ηλεκτροκίνηση; Αν ανήκεις στην δεύτερη περίπτωση, τι σου τη σπάει περισσότερο;

Μας πρήξανε με τα ηλεκτρικά!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νιώθεις και εσύ ότι βομβαρδίζεσαι με ειδήσεις για τα ηλεκτρικά; Πως όπου κοιτάξεις, όπου ακούσεις και όπου βρεθείς τα ηλεκτρικά είναι η είδηση που παίζει παντού; Μήπως σε πρήξανε τα ηλεκτρικά; Και τελικά τι σε ενοχλεί περισσότερο;

Τα ηλεκτρικά είναι αναπόφευκτα η επόμενη φάση της αυτοκίνησης. Είναι βέβαιο πως αυτή τη δεκαετία θα ξεκινήσει, και σε πολλές χώρες θα ολοκληρωθεί η αντικατάσταση του κινητήρα εσωτερικής καύσης με την ηλεκτροκίνηση. Μην πας μακριά. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ανακοινώσει το τέλος πώλησης αυτοκινήτων με κινητήρες εσωτερικής καύσης μέχρι το 2035, κάτι που προφανώς θα ισχύσει και στη χώρα μας. Και φυσικό είναι μια τέτοια αλλαγή να φέρνει και... γκρίνιες ή ενθουσιαμό για κάποιους.

Μιλάμε για νέες τεχνολογίες, νέες δυνατότητες, νέες επιδόσεις, νέα σχεδίαση, τα πάντα αλλάζουν. Δεν είναι όμως όλοι το ίδιο ενθουσιώδεις. Και υπάρχει λόγος. Ή μάλλον, υπάρχουν λόγοι.

Από τη μία είναι το «πρήξιμο». Και έχουμε και εμείς το μερίδιο της ευθύνης μας, αφού τα ηλεκτρικά παίζουν πράγματι αρκετά στο autotriti.gr, και δικαίως μιας και δεν μιλάμε απλά για το next big thing της αυτοκίνησης, αλλά για το σήμερα. Αν όμως δεν τα γουστάρεις, όλη αυτή η δημοσιότητα, όλα αυτά τα νέα, τα άρθρα και η συνεχής ενημέρωση γίνονται κουραστικά. Τόσο που να σου βγαίνει όλη ηλεκτροκίνηση αρνητικά.


 

Συνέχεια του άρθρου >>>
PEIRAIOS LEASING
NISSAN