Έσπασε 500άρα το Fiat Tipo

7.116 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2019)

Το Fiat Tipo έφτασε και ξεπέρασε το μισό εκατομμύριο αυτοκίνητα, κάτι που γιόρτασαν δεόντως οι άνθρωποι της ιταλικής φίρμας.

Το Fiat Tipo με τον αριθμό 500.000 πέρασε χθες τη γραμμή παραγωγής. Το αυτοκίνητο με το οποίο η οικογένεια Tipo έφτασε αυτό το σημαντικό ορόσημο είναι ένα κόκκινο 5θυρο Tipo με τον τούρμπο ντίζελ 1.6 Multijet των 120 ίππων με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT και το σπορ πακέτο της Mopar.

Σημειώνεται πως, οι συνολικές πωλήσεις της παρούσας γενιάς, μαζί με εκείνες του πρώτου Tipo που παρουσιάστηκε το 1988, ξεπερνούν τα 2.100.000 αυτοκίνητα. Μέσα σε αυτά τα 30 χρόνια οι αριθμοί αποδεικνύουν την εκτίμηση που τρέφει το κοινό στη δυνατότητα της Fiat να προσφέρει μοντέλα που ξεχωρίζουν για την άνεση, ευρυχωρία, αλλά και τον εξοπλισμό που προσφέρουν σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Διαβάστε ακόμη: Οι τιμές του Fiat Tipo hatcback

Υπενθυμίζουμε δε πως, η πιο πρόσφατη γενιά του Tipo είναι διαθέσιμη σε τρία αμαξώματα (5θυρο, sedan και station wagon), με μία ευρεία γκάμα κινητήρων βενζίνης και ντίζελ και επιπέδων εξοπλισμού για όλες τις ανάγκες. Το εσωτερικό, που χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο ευρύχωρα της κλάσης, σε συνδυασμό με τον εξωτερικό σχεδιασμό, τον πλούσιο εξοπλισμό αλλά και το value for money, καθιστούν το Tipo μια ολοκληρωμένη πρόταση στην κατηγορία των μικρομεσαίων.
 
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως, το Fiat Tipo είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά με τιμές που ξεκινούν από τις 12.490 ευρώ, με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια.

Διαβάστε ακόμη: Οι τιμές του Fiat Tipo sedan

NEO TRAFIC
Audi