Εσωτερικό Ford Super Duty έγινε λιώμα μετά από χτύπημα κεραυνού!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εσωτερικό Ford Super Duty έγινε λιώμα μετά από χτύπημα κεραυνού!

8.039 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2022)

«Κατακέφαλα» χτύπησε κεραυνός ένα Ford Super Duty με αποτέλεσμα να λιώσει ακόμα και το ταμπλό στο εσωτερικό του αυτοκινήτου!

Είναι να μη σου τύχει

Η φράση που λέει ότι «κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τη φύση» μπορεί να ακούγεται πολλές φορές ως κλισέ, ωστόσο έχει αποδειχτεί ότι είναι πέρα για πέρα αληθινή. Μάλιστα πρόσφατα επιβεβαιώθηκε για μία ακόμα φορά, με θύμα ένα Ford Super Duty το οποίο χτυπήθηκε από κεραυνό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το εσωτερικό έγινε άχρηστο

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις ΗΠΑ, όμως οι εικόνες πολύ γρήγορα έκαναν το γύρο του διαδικτύου. Απ’ έξω φαίνεται πως το χτύπημα του κεραυνού απλά έσπασε το παρμπρίζ, ωστόσο κοιτώντας κάποιος το εσωτερικό αντιλαμβάνεται τη δύναμη του κεραυνού, αλλά και το μέγεθος της καταστροφής που μπορεί να προκαλέσει. Ο κεραυνός χτύπησε το όχημα στη δεξιά πλευρά κάνοντας μεγαλύτερο το κενό μεταξύ των μπουτόν για το ραδιόφωνο και τον κλιματισμό και του σημείου όπου βρίσκεται το ντουλαπάκι του συνοδηγού. Κατεστραμμένο είναι τόσο το αλεξήλιο πάνω από το συνοδηγό, όσο και η επένδυση της μπροστινής κολόνας στη δεξιά πλευρά. Με λίγα λόγια ότι βρήκαν στο διάβα τους τα 300 εκατομμύρια βολτ του κεραυνού καταστράφηκε!

Δεν υπήρξε τραυματισμός

Το μοναδικό ευχάριστο νέο, είναι πως το αυτοκίνητο την ώρα που χτυπήθηκε από τον κεραυνό ήταν άδειο, με τον ιδιοκτήτη του, Eric Wilkinson να αισθάνεται κατά κάποιον τρόπο τυχερός μέσα στην ατυχία του. 

Το έψησε!
- Κεραυνός πέρασε από το παρμπρίζ και ρήμαξε το εσωτερικό του Ford Super Duty.
- Παρμπρίζ, ταμπλό, πλαϊνές επενδύσεις στη δεξιά πλευρά, όλα άχρηστα!
- Δεν υπήρξε τραυματισμός, αφού το αυτοκίνητο ήταν άδειο.
Έχεις ξαναδεί κεραυνοβολημένο εσωτερικό;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRAFIC
moto