Ετοιμάζει τη νέα της ναυαρχίδα η Porsche

Ετοιμάζει τη νέα της ναυαρχίδα η Porsche

1.830 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2021)

Η Porsche φαίνεται πως κάνει τα πρώτα βήματα πάνω στην κατασκευή ενός νέου SUV μοντέλου που τα τοποθετηθεί ψηλότερα από την Cayenne για να αποτελέσει τη ναυαρχίδα της μάρκας.

Nέα ναυαρχίδα στα SUV - Πάνω από την Cayenne

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πάνω στην ανάπτυξη ενός νέου μοντέλου που θα τοποθετηθεί πάνω από την Cayenne εργάζεται η Porsche, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Η γερμανική εταιρεία μπορεί να έχει γίνει γνωστή για τα σπορ μοντέλα της, ωστόσο γνωρίζουν πως τα crossover/SUV βρίσκονται αυτή την στιγμή πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού.
 

Mε τρεις σειρές καθισμάτων και ιδιαίτερη σχεδίαση 

Το νέο SUV θα είναι μεγαλύτερο, μακρύτερο και θα έχει μεγαλύτερο πλάτος από την Cayenne. «Θα έχει ένα ξεχωριστό στυλ, θα είναι κατά 50% σεντάν και κατά 50% crossover» φέρεται να δήλωσε ένας αντιπρόσωπος της φίρμας. Οι φήμες κάνουν λόγο πως το αυτοκίνητο θα μπορεί να διατεθεί και με τρεις σειρές καθισμάτων. Εάν αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, τότε το μοντέλο αυτό θα προσφέρει κάτι που δεν το έχουμε ξανασυναντήσει σε μοντέλο της Porsche. Η μάρκα έχει δείξει πως δεν διστάζει να τολμήσει και να απομακρυνθεί από τα σπορ αυτοκίνητα, εάν δει ότι μπορεί να σημειώσει μεγάλες πωλήσεις με μοντέλα διαφορετικού προσανατολισμού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το λανσάρισμα της Cayenne το 2002 και ο ερχομός της Macan κάποια χρόνια αργότερα.
 

Plug-in υβριδική και αμιγώς ηλεκτρική η νέα Porsche 

Πληροφορίες για την φαρέτρα του αυτοκινήτου δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή. Οι πρώτες διαρροές πάντως, κάνουν λόγο πως πρόκειται να υιοθετήσει ένα Plug-in υβριδικό σύνολο και πως θα προσφερθεί και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση σε μεταγενέστερο χρόνο. Αλλωστε, η φίρμα θεωρεί πως το 2030, το 80% των πωλήσεων της θα αποτελείται από Plug-in και αμιγώς ηλεκτρικά.
 

Mετά το 2025 ο ερχομός

Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό ούτε το όνομα του αυτοκινήτου. Αυτό που γνωρίζουμε αυτή την στιγμή είναι πως δεν πρόκειται να το δούμε πριν το 2025.

Κάτι μεγάλο ετοιμάζουν οι Γερμανοί!
- Θα είναι μεγαλύτερη από την Cayenne
- Mε τρεις σειρές καθισμάτων και ιδιαίτερη σχεδίαση 
- Plug-in υβριδική αλλά και φουλ ηλεκτρική
- Mετά το 2025 ο ερχομός
Τι σκαρώνει πάλι η Porsche; Λέτε το Κολωνάκι να γεμίσει με το νέο μοντέλο της Porsche, όπως έγινε με την Cayenne;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center