Σε διαδικασία κατασκευής του ηλεκτρικού I.D. beach buggy βρίσκεται η VW.

Η VW διατηρεί ένα πέπλο μυστηρίου σε ότι αφορά τα στοιχεία του νέου μοντέλου.

Το αρχικό buggy κατασκευάστηκε από το 1964 έως το 1971.

Ετοιμάζει το I.D. buggy η VW

2.475 Επισκέψεις στο άρθρο (6/12/2018)

Σε διαδικασία κατασκευής του ηλεκτρικού I.D. buggy βρίσκεται η VW.

Είναι πλέον ευρέως γνωστό πως η Volkswagen εργάζεται πάνω στην κατασκευή των ηλεκτρικών μοντέλων που θα προσφερθούν υπό το λογότυπο I.D., ωστόσο αυτό που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα είναι πως ένα από αυτά τα αυτοκίνητα θα είναι και το ιδιαίτερο buggy.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες η γερμανική μάρκα βρίσκεται στο στάδιο κατασκευής του αμιγώς ηλεκτρικού buggy, το οποίο έχει αναλάβει το κέντρο έρευνας και εξέλιξης της μάρκας στη Γερμανία. Μάλιστα όταν το νέο μοντέλο κάνει το επίσημο ντεμπούτο του, θα πρόκειται για μία σύγχρονη έκδοση του αρχικού Manx buggy, το οποίο κατασκεύασε η Meyers Manx, βασιζόμενη στο VW Beetle.
Η VW διατηρεί ένα πέπλο μυστηρίου σε ότι αφορά τα στοιχεία του νέου μοντέλου, ωστόσο το νέο ηλεκτρικό buggy θα είναι και αυτό κάμπριο, ενώ θα διαθέτει μεταξύ άλλων ένα χαμηλό σετ αμαξώματος, παρμπρίζ χωρίς κολόνες και μεγάλους τροχούς, ενώ βάση του θα αποτελέσει η πλατφόρμα ΜΕΒ.
 
Επιπλέον, πολλές είναι οι φήμες που κάνουν λόγο ότι το buggy, μαζί με το I.D. Buzz αλλά και ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα αποτελέσει την «αναβίωση» του Beetle, είναι εμπνευσμένα από τον πρόεδρος της Volkswagen, Herbert Diess.
 
Τέλος αναφορικά με το πότε θα κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνισή, το νέο buggy λέγεται ότι θα δώσει το παρόν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2019.

PEIRAIOS LEASING
OPEL