Το πρωτότυπο της Citroen Cxperience.

Πρώτο θα έρθει το νέο C6 ακολουθούν άλλα δύο.

Ετοιμάζει τρία σεντάν με νέο σχεδιασμό η Citroen

6.152 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2019)

Τρία νέα σεντάν θα λανσάρει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια η Citroen, με την πληροφορία να επιβεβαιώνεται και από στελέχη της γαλλικής φίρμας. Πρώτο θα έρθει το νέο C6 ακολουθούν άλλα δύο.


Εντός του 2020 θα γίνει η παρουσίαση του νέου Citroen C6 το οποίο θα πρόκειται για το πρώτο από τα τρία συνολικά σεντάν που θα λανσάρει η γαλλική μάρκα μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Με δηλώσεις του σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης ο επικεφαλής μάρκετινγκ της Citroen, Arnaud Belloni επιβεβαίωσε τις πληροφορίες υπογραμμίζοντας μάλιστα πως ο σχεδιασμός των νέων μοντέλων δεν θα ακολουθήσει την πεπατημένη.
 
«Η άποψή μας είναι πως υπάρχει χώρος για ένα ακόμα σεντάν» είπε αρχικά ο Belloni και συνέχισε: «Αν υπολογίσετε πως από το επόμενο έτος όλα τα αυτοκίνητά μας θα έχουν είτε ηλεκτρικές είτε plug-in υβριδικές εκδόσεις αλλά και αλλαγές στην πλατφόρμα, τότε σκεφτείτε τις ευκαιρίες που μας δίνονται για να καινοτομήσουμε στιλιστικά».
 
Η Citroen ανέκαθεν φρόντιζε να διαφέρουν σχεδιαστικά τα μοντέλα της από τα υπόλοιπα και αυτό σκοπεύει να κάνει με τα επερχόμενα σεντάν, κάτι στο οποίο βοηθάει και η άνοδος της δημοτικότητας των SUV. Εκεί στάθηκε ο Belloni που σημείωσε: «Η άνοδος των SUV δεν μπορεί να ανατραπεί, αλλά αυτό μας δίνει περιθώριο να ξανασχεδιάσουμε την εμφάνιση των σεντάν. Υπόσχομαι ότι η εμφάνιση αυτών των αυτοκινήτων θα είναι πολύ πρωτότυπη».
 
Η είδηση για την ύπαρξη του νέου C6 έχει κάνει εδώ και αρκετό καιρό την εμφάνισή της. Από το 2016 όταν και είδαμε το πρωτότυπο Cxperience το επερχόμενο μοντέλο συνδέθηκε μαζί του και η επερχόμενη ναυαρχίδα της Citroen αναμένεται να αποκαλυφθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το 2020.
 
Τέλος σε ότι αφορά τα άλλα δύο μοντέλα, θα ακολουθήσουν το 2021 και θα έρθουν σε μορφή μοντέλων παραγωγής και όχι πρωτότυπων. ¶λλες πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές ωστόσο ο Belloni υπαινίχθηκε ότι η εστίαση αυτών των νέων μοντέλων θα είναι η κινεζική αγορά, όπου η ζήτηση για άνετα σεντάν εξακολουθεί να είναι αυξημένη.

PEIRAIOS LEASING
NISSAN